Program


Susanne Sundfor

Susanne Sundfor

A norvég billentyűs, gitáros, producer, dalszerző, énekes Susanne Sundfør hangját a Röyksopp együttes több számában, az M83 legutóbbi albumán és a Feledés című sci-fi akciófilm betétdalában is hallhattuk. Első magyarországi koncertjén diszkográfiájából régebbi számok is előkerülnek - az új lemez hangulatához igazítva, finom, intim megszólalással.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 2. péntek, 20:00

Az 1986-ban született Susanne Sundfør még tizenévesen írta zongorás popdalaira épülő, cím nélküli 2007-es bemutatkozó anyagát, majd 2008-ban Take One címmel puritán szólóverzióban is újra rögzítette, de igazi hangzását az elektronikus alapok és a szintetizátorok felé fordulva találta meg. A már ennek jegyében születetett The Brothel című albummal 2010 legsikeresebb norvég előadójává vált, s azóta készült stúdióalbumai is rendre listavezetők lettek hazájában. A világméretű ismertséget 2012/13 fordulóján The Silicone Veil című albumának nemzetközi kiadása, illetve az M83 és Röyksopp együttesekkel való közös munka hozta meg számára: az előbbivel a Tom Cruise főszereplésével készült, Feledés című film betétdalát (Oblivion), az utóbbival az Ice Machine című Depeche Mode-feldolgozást is rögzítette. Az együttműködést mindkét zenekarral folyatta azok legutóbbi lemezein, illetve saját, Ten Love Songs című albumán is (2015).
2017 nyarán jelent meg világ körüli utazásai által ihletett legutóbbi lemeze, a korábbiaknál artisztikusabb és komplexebb, több számban az akusztikus gitáros folkhoz is visszakanyarodó, „ártatlan romantikus hangokat és nagyon indusztriális, száraz hangzást keverő” Music for People in Trouble című albuma, melyre John Grant amerikai dalszerző-énekest is meghívta duettezni. Vele a londoni Royal Albert Hallban is együtt léptek fel egy Scott Walker előtt tisztelgő nagyzenekari BBC-gálakoncerten, ahol Susanne volt az egyetlen női sztárvendég.

Ajánlatunk


Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot, akivel Bach örökkévalóságot idéző művei mellett Felix Mendelssohn örökszép hegedűversenyét adják majd elő.

A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

Kövessen minket!


További ajánlataink


A Harry Potter filmzenék mágikus világa

MOM Kulturális Központ

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit…

Süsü, a sárkány kalandjai

Vidám Színpad

Süsü, a kedves egyfejű sárkány elmenekül családjától, mert apja kitagadta. Miután örök barátságot köt a királyfival, új otthonra talál a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!