Program


Shai Maestro Trio / CAFe 2018

Shai Maestro Trio / CAFe 2018

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 10. szerda, 20:00

Shai Maestro Trio

A mindössze 31 éves, ám már hatalmas, világra szóló karriert a magáénak tudó rendkívüli zongorista, zeneszerző, zenekarvezető Shai Maestro különleges zenei világában a tradicionális jazz találkozik a kortárs zeneszerzés és improvizáció formabontó elemeivel. Az Avishai Cohen zenekarában a világ legfontosabb koncerttermeit végigjátszó izraeli származású, Brooklynban élő zenész ma világszerte kitűnő, különös triójával hódít.

Ötévesen kezdett zongorázni, majd nyolc évesen felfedezte magának a jazz világát. Az első a sorban Oscar Peterson Gerschwin albuma volt, melynek, könnyed, légies játéka és Gerschwin dalai teljesen ámulatba ejtették. Tizenöt évesen megnyerte hazájában, Izraelben a Jazz Sings nevű versenyt, amit követően a legendás bostoni jazz-akadémia, a Berklee College of Music teljes ösztöndíjat ajánlott neki, de nemet mondott.

2006-ban csatlakozott az Avishai Cohen zenekarhoz. Az összes jelentős hangversenyteremben és fesztiválon megfordult velük, és négy albumukon zongorázott. Még játszott a zenekarral, amikor 2010-ben megalapította saját formációját, a Shai Maestro Triót, melynek két tagja a perui bőgős, Jorge Roeder és Ziv Ravitz, aki korábban Lee Konitz dobosa is volt.

Az azóta komoly nemzetközi sikert magáénak tudó formáció fellépett már Chick Coreával, Tigran Hamasyannal és Diana Krall-lal is egy színpadon. Eddig négy albumuk jelent meg, amelyeken a romantikus balladáktól a légiesen improvizatív szerzeményeken át rockba hajló szerzemények is szerepelnek.

 

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Margit Auer: Mágikus állatok iskolája Milyen érzés lenne, ha lenne egy saját, csakis hozzád kötődő állatod? Aki téged megért, beszélgetni tudsz vele, mindenhova elkísér, és soha többé nem kellene egyedül lenned?

Bartos Erika nagysikerű mesesorozatának epizódjaiból Nagy Orsolya készít színházunk számára színpadi forgatókönyvet. Az óvodás korú nézőinknek szánt előadást a Kolibri Fészekben Andrusko Marcella rendezi.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Táncháztalálkozó

Papp László Budapest Sportaréna

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Szentpéteri Csilla & Band - Mojito koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten!

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!