Program


SEVEN Limited Edition Koncert

SEVEN Limited Edition Koncert

SEVEN képviseli a “legjobbakat” egy műfajon belül. Képviseli az unikalitást, valamint, hogy a minőség mindig hatalmas erőket képes mozgósítani.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 12. csütörtök, 20:00

Magyarország 7 különlegesen sikeres férfi énekese egyszerre, egy produkcióban áll színpadra 2018-ban az Arénában. A magyar zenei élet megkérdőjelezhetetlen nevei, a közönség és a szakma által egyaránt elismert énekesei egy koncert erejéig egy különleges, megjelenésében is elegáns műsorral állnak színpadra.

Kökény Attila, Freddie, Gáspár Laci, Takács Nikolas, Oláh Gergő, Gitano, Emilio olyan repertoárt állítottak össze, amelynek dalai ebben a formában csak itt lesznek hallhatóak. A SEVEN koncerten a közös duettek mellett egymás legnagyobb slágereit adják majd elő a művészek, és szintén kizárólag ezen alkalommal a hangszeren is játszó énekesek, egymást kísérik a koncert során.

  

Ajánlatunk


Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy mit keresnek benne tündérek? Az előadás során erre is fény derül!

A magyar irodalom egyik legszívbemarkolóbb alkotása felnőtteket, fiatalokat egyaránt megérint. Közös gondolkodásunk és közbeszédünk része lett a grund, amely a miénk, ahogy azt Dés-Geszti csupa érzelem, csupa dallam betétdalában éneklik a szereplők.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Kövess minket!


További ajánlataink


Pintér Béla és Társulata: Marshal Fifty-Six Szép

UP Újpesti Rendezvénytér

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Még egy kört mindenkinek

Belvárosi Színház

A hatalmas sikerű dán filmből készült életigenlő színdarab beleérzéssel és humorral szembesít azzal, mivel jár, ha megpróbáljuk elengedni a kontrollt.

Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!