Program


Samara Joy / BARTÓK TAVASZ 2024

Samara Joy / BARTÓK TAVASZ 2024

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 8. hétfő, 20:00

Közreműködik: Samara Joy – ének, Cameron Campbell – zongora, Felix Moseholm – nagybőgő, Evan Sherman – dob

 

A többszörös Grammy-díjas, fiatal New York-i jazzénekesnő, Samara Joy zenészcsaládból származik. Pályája 2019-ben vett gyökeres fordulatot, amikor megnyerte a Sarah Vaughan Nemzetközi Jazzénekversenyt, azóta olyan legendákkal lépett fel, mint Christian McBride vagy Bill Charlap. Joy zenei stílusára jelentős hatást gyakoroltak a jazztörténet klasszikusai, repertoárjának kialakításakor pedig nagy hangsúlyt fektet a standard dalokra. Hangszínének, előadásmódjának életkorát meghazudtolóan érett karaktere különösen jól érvényesül ezekben a patinás kompozíciókban.

Samara Joy első önálló lemeze, melyért a Jazz Times neki ítélte az év legjobb debütáló művészének járó díjat, 2021-ben jelent meg. Második albuma, a Linger Awhile 2023-ban a legjobb vokális jazzlemez lett a Grammy-díjkiosztón, ugyanebben az évben a legjobb fiatal előadó díját is neki ítélték. Mindezeken felül idén legújabb, Tight című dalával elhozta a legjobb jazzelőadásnak járó Grammyt is. Fiatal kora ellenére sokan úgy tartják, egyszer Sarah Vaughan, Ella Fitzgerald vagy Billie Holiday nyomdokaiba léphet. Első magyarországi koncertje igazi különlegességnek ígérkezik, nem érdemes kihagyni!

Ajánlatunk


Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az egyik legkeresettebb hangszerén - Joni Mitchelltől Bob Dylanig a legnagyobbakkal játszott.

A német ifjúsági irodalom egyik legnépszerűbb műve, Otfried Preuβler Krabat című regénye lebilincselően izgalmas történet barátságról, közösségről, varázslatról és felnőtté válásról. A filmen és színpadon is többször feldolgozott, klasszikus történet vadonatúj bábszínházi adaptációját Kali Ágnes és Hegymegi Máté írja.

10 éves Jubileumi születésnapját ünnepli az Audi Aréna Győrben az EDDA zenekarral. Ennek a kerek évfordulónak köszönhetően az Audi Aréna megajándékozza a koncertre látogatókat.

Kövess minket!


További ajánlataink


Barabás Lőrinc Quartet & Sena Szép

Városmajori Szabadtéri Színpad

Barabás Lőrinc trombitás és zeneszerző a budapesti zenei élet egyik meghatározó szereplője. Ezen az estén az Irie Maffiából ismert énekesnővel,…

Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!