Program


Rúzsa Magdi koncert

Rúzsa Magdi koncert

A JEGY.HU FELÜLETÉN VÁSÁROLHATÓ JEGYEK SAJNOS ELFOGYTAK, DE TOVÁBBI VÁSÁRLÁSRA VAN LEHETŐSÉG A BALATONLELLEI MŰVELŐDÉSI HÁZ JEGYPÉNZTÁRÁBAN, A SÉTÁLÓ UTCAI INFORMÁCIÓS PAVILONBAN, VALAMINT A HELYSZÍNEN, AZ ELŐADÁS KEZDETE ELŐTT KÉT ÓRÁVAL.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 3. szombat, 21:00

Rúzsa Magdi koncert

Rúzsa Magdi Máté Péter- Artisjus- kétszeres Fonogram és négyszeres Petőfi Zenei díjas énekesnő 2021. július 3-án ad koncertet Balatonlellén. Rúzsa Magdi pályája 2006 óta töretlenül ível felfelé. Többszörös arany és platina lemezes, valamint díjak és elismerések tulajdonosa. 2007-ben az Eurovíziós Dalverseny 9. helyezettje, és szerzői különdíjasa volt. 2013-ban az Egyszer, a Szerelem, 2014-ben a Nélküled, és az Ég és föld, 2015-ben az Április és a Tejút, 2016-ban az Érj hozzám és a Jel, 2017-ben az Éden, és a Mosd fehérre, 2018-ban a Légzés, és az Aduász, 2019-ben a Mona Lisa, és a Hazatalálsz, 2020-ban a Lesz, ahogy lesz, és az 1 x fent 1 x lent című dalok nagy slágerek lettek, s ez tovább növelte, erősítette az énekesnő népszerűségét.

2020 februárjában harmadszor adott dupla telt házas koncertet a Budapest Arénában.

PROGRAM:
19:00 Pénztár-nyitás
20:00 Kapunyitás
21:00 Koncert kezdés


Felhívjuk tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy a zenés/táncos rendezvényekre kizárólag oltási igazolvánnyal lehet belépni. A 18 éven aluliak csak oltási igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében léphetnek be a rendezvény helyszínére.

Ajánlatunk


Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon.

Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék a Csókos asszony címszerepét játssza. Ünneplik őt meg eljegyzését Dorozsmay Pista zeneszerzővel. A vőlegény azonban átmulatja az éjszakát, zálogba csapja a jegygyűrűket, és megszökik Rica Macával. A botrányos megcsalatás után érkezik Tarpataky báró, a híres mecénás. Katónak pedig dönteni kell: palota és gazdagság, csillogással kecsegtető siker vagy a szegényes bérházban eltöltött élet boldogságra vágyakozva. Zerkovitz Béla egyik legnépszerűbb, örökzöld, operettje csupa humor, szenvedély, szerelem, színház a békebeli Pestről, amikor olyan slágerek csendülnek fel többek között, mint az Asszonykám, adj egy kis kimenőt, az Éjjel az omnibusz tetején, a Gyere, te nímand, a Mi, muzsikus lelkek, valamint a műfaj és a darab emblematikus dala, a Van a Bajza utca sarkán... kezdetű sláger.

Önironikus este, élveboncolás szóközökkel, szerepjátékokkal a valóság elfogadásáért. Az ember erotikus megtestesülése és tárgyiasulása. Nyilvános body shaming.

Kövess minket!


További ajánlataink


Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

Bradley Jaden Live in Budapest Szép

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

A West End-szupersztár, Bradley Jaden Trieszt, New York és London után júniusban a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon ad egyedülálló koncertet.

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!