Program


Rutkai Bori Banda: Pizsamátor

Rutkai Bori Banda: Pizsamátor

A Rutkai Bori Banda Sárkányjárgány című könyve és lemeze körbeszáguldotta az országot, számos gyerek és szülő „házi kedvence” lett.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. november 20. vasárnap, 10:00

A Pizsamátor album dalai folytatják a bulizós kaland-dalok sorát. A Pizsamátorok köztünk vannak, és bármivé át tudnak változni, hol kalózok, hol bunkerépítők, máskor porszívó szelidítők, piciklis artisták, balatoni indiánok, vagy éppen a Rizibizi Diszkóban halandzsázó maharadzsák. Ahogy átváltoznak a Pizsamátorok, úgy töltődnek fel varázslattal a hétköznapi történések, színeződnek ki a családi élet megszokott eseményei. A lendületes tánczenék egyik játékból a másikba repítenek, Boriék bátran nyúlnak felnőtt zenei alapokhoz, amit gazdag lelkületű, humoros mesevilággal társítanak. Ez a rendhagyó gyerekzenei irány nem csak a gyerekek körében lett népszerű, de sok felnőtt  szimpátiáját és háláját is kivívta. Az egész családot megtáncoltató, megvidámító dalok szövegeit Bori írta, a lemezt kísérő könyvet is az ő festményillusztrációi díszítik. A koncerten a képekből készült animációk járnak a dalok nyomában, s színes vetített hátteret adnak a közös kalandokhoz.

Rutkai Bori – ének, szöveg, bábok, jelmezek
Darvas Kristóf – billentyű, ének
Szerető Dániel – basszusgitár
Dudás Zsombor – dob, ének

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Kövess minket!


További ajánlataink


Napfonat koncert Szép

Várkert Bazár, Öntőház udvar

Az idei első koncertet a Várkert Bazár szabadtéri színpadán egy különleges energikus, ütős hangszerekkel kiteljesedő női a cappella együttes, a…

Klasszikus bravúrok

Magyar Állami Operaház

A Magyar Nemzet Balett talán legelegánsabb estjére invitálja a nézőt: a szimfonikus zenekarral kísért, klasszikus technikára épülő egyfelvonásos táncművek a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!