Program


Roma Soul koncert

Roma Soul koncert

A Roma Soul hitvallása szerint a zene nem csak hangok sokasága, hanem egy láthatatlan, de annál erősebb kapocs előadó és közönsége között, továbbá, hogy nincs különbség ember és ember között, függetlenül bőrszíntől és hovatartozástól. A Roma Soul felvállalt célja az is, hogy ápolja a népek közti kapcsolatot, hiszen cigány és nem cigány zenészek alkotnak itt valami maradandót.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 30. vasárnap, 20:00

Roma Soul koncert

Ezúttal sem csalódik, aki igazi örömzenélést vár a Roma Soul-tól augusztus végén. A 2012-es X-Faktor győztes Oláh Gergő ötletéből alakult zenekar ősi cigánydalok mellet, saját nótákkal és nemzetközileg ismert feldolgozásokkal érkezik a Városmajor színpadára. Dalaik mind hangzásban, mind megjelenésben egyedi stílust képviselnek, autentikus cigány zenét játszanak, modern, trendi grúvokkal, effektekkel ötvözve.

A fiúk a szakmai köteléken túl erős baráti kapcsolatot is ápolnak, ami előadásaik pezsgő hangulatához további ízeket ad. Hátuk mögött több teltházas koncerttel a szakmabeliek biztatására és saját elhatározásból nemzetközi kapcsolatokat keresnek. Hitvallásuk szerint a zene nem csak hangok sokasága, hanem egy láthatatlan, de annál erősebb kapocs előadó és közönsége között, továbbá, hogy nincs különbség ember és ember között, függetlenül bőrszíntől és hovatartozástól. Ez az egyik oka annak, hogy előszeretettel bújtatnak modern köntösbe autentikus cigány dalokat, mindenki örömére. A Roma Soul felvállalt célja az is, hogy ápolja a népek közti kapcsolatot, amit a zenekar felállása is tükröz, hiszen cigány és nem cigány zenészek alkotnak itt valami maradandót.

A zenekar tagjai:
Oláh Gergő – ének
Farkas István – ének, gitár
Balogh László – gitár, vokál
Molnár Tibor – beatbox, rap
Havas Lajos – zongora
Kovács Máté – percussion
Farkas Izsák – hegedű

Ajánlatunk


Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

Otto Hahn német kémikus éppen a Nobel-díj átvételére készül 1946-ban Stockholmban. Pár órával a ceremónia előtt szállodai lakosztályába betoppan Lise Meitner osztrák-svéd fizikus. Nyolc éve nem látták egymást. Akkor menekült a tudós nő zsidó származása miatt Svédországba. Előtte harminc évig a legközelebbi munkatársak és a legbizalmasabb barátok voltak Berlinben. Az atommaghasadás felfedezése fűződik a nevükhöz. Csakhogy a Nobel-díjat ezért az eredményért 1944-ben Hahnnak ítélték oda...

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Kövess minket!


További ajánlataink


DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

Habana Social Club - Búcsú turné

Országosan

Las Vegas előtt még egy utolsó koncert turné Európában. - A HABANA SOCIAL CLUB zenekar Chavez Alberto Reyessel és a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!