Program


Presser 1508. koncert

Presser 1508. koncert

PRESSER – 1507. és 1508. koncert
2018. október 7. (vasárnap), 19.00, Papp László Budapest Sportaréna
2018. október 8. (hétfő), 20.00, Papp László Budapest Sportaréna
A nagy érdeklődésre való tekintettel Presser Gábor 1508. koncertjét is megtartja a már korábban meghirdetett esemény másnapján, 2018.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 8. hétfő, 20:00

A nagy érdeklődésre való tekintettel Presser Gábor 1508. koncertjét is megtartja a már korábban meghirdetett esemény másnapján, 2018. október 8-án a Papp László Budapest Sportarénában!

A minden ízében különlegesnek ígérkező, önálló – immár dupla –arénakoncertre kilenc évet kellett várnia a rajongóknak. A Művész élete és pályafutása is több jubileumot ünnepel ebben az évben, amelyek szinte kiáltottak egy nagyszabású összefoglalásért.

Omega, Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról, La Baletta, Gyöngyhajú lány, Locomotiv GT, Mikor elindul a vonat, A padlás, A szerelemnek múlnia kell, Nagy találkozás, Magyar Dal Napja, Vígszínház, Csak dalok… Csupán néhány cím és név a legendás zeneszerző-muzsikus szakmai életének állomásaiból, amelyek szélsőségeikben és üzenetükben is egy ritka színes egyéniséget határoznak meg. A 60-as évektől napjainkig generációk éneklik örökérvényű dalait, melyek széles repertoárja többek közt olyan előadóktól is közismert, mint Zorán, Katona Klári, Révész Sándor, Kovács Kati, Demjén Ferenc vagy Rúzsa Magdi. Kitűntetéseit, zeneszakmai díjait egytől egyig édesanyjának adta, s bár a hazai popzene alapkőletételénél még nem volt jelen, máig tartózenei kalandozásai az egyik legelismertebb Nagyágyúvá tették.

A néha rendhagyó koncerthelyszínek jó ismerője idén októberben az Arénában mutatja meg közönségének, hogy a rock, a színház és az egyszemélyes koncertek hangulata hogyan is fér el egy színpadon.

Presser Gábor vitathatatlanul kulturális életünk meghatározóalakja, a magyar zene élő legendája. Az 1507. és 1508. koncertjének főszereplője az Arénában természetesen a zongora, de a dupla koncert egyúttal egy páratlan karrier rendhagyólenyomata is lesz. 

 

Ajánlatunk


Robert Icke: Oidipusz Fordította: Upor László

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Kövessen minket!


További ajánlataink


Jótékonysági koncert a tiszta lélegzetért

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

A Budafoki Donhnányi Zenekar jótékonysági koncertje a Tüdőgyógyászati Alapítvány javára, a szerencse forgandóságát, a szerelem múlandóságát hirdető lírai, tréfás, pajzán,…

Mesterek és Tanítványok - a Virtuózok virtuózai, Plácido Domingóval

MÜPA, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

2024. május 23-án a Virtuózokban is szereplő mentorok, zsűritagok együtt fognak színpadra állni és koncertet adni a fiatal tehetségekkel.

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!