Program


Pindroch Csaba Onlinekomédia - Segítség, megnősültem!

Pindroch Csaba Onlinekomédia - Segítség, megnősültem!

Igazi Nőnapi ajándék Pindroch Csaba egyszemélyes komédiája lányoknak, nőknek, asszonyoknak és párjaiknak! Élvezze maszk, mosdó előtti sor, ruhatári biléta , parkolási zűrzavar nélkül otthonról, kényelmesen az online előadást!

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. március 6. szombat, 19:00

Pindroch Csaba egyszemélyes komédiája, a Segítség, megnősültem! előadása sajátos görbe tükröt tart az esküvő előtti és utáni hétköznapok, az együttélés legkülönbözőbb komikus vagy éppen keserű pillanatainak. Mindezt úgy, hogy az összes felvonuló karaktert a művész egymaga kelti életre. Mert a házassághoz elég egy nő és egy férfi, de a közös élethez jár még melléjük az anyós,  az após, a nagybácsi, a haverok, a munkatársak, a főnök, a melósok, az építésvezető és még számos "problémás alak", kihívás és nem várt esemény. 

"A megtörtént események láncolata tele van csípős megjegyzésekkel és humorral, számomra a darab mégis egy szerelmi vallomás. Köszönetképpen azért a fontos, hihetetlenül boldogító, de olykor végtelenül bosszantó és bonyolult csodálatos emberi kapcsolatért, amit úgy hívunk, hogy házasság. "  

AZ ELŐADÁS IDŐTARTAMA: 80 perc

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK

Az előadás március 6.19:00 és március 8. 23:59 között akárhányszor megnézető, megállítható, visszatekerhető egy jegy áráért!

Az előadás időtartama 80 perc, így kérjük, hogy legkésőbb 2021.03.08. 22:30-kor indítsa el, hogy végig tudja nézni azt! (Ez a vásárlás határideje is!) 

FIGYELEM! A feltöltött tartalom megtekintéséhez szükséges jogosultság felhasználói fiókhoz kötődik! Ha több jegyet vásárol, más felhasználói fiókból nem elérhető az előadás. Amennyiben ajándékba szeretne jegyet venni, a megajándékozott számára külön fiókot kell regisztrálni! 

Technikai segítséget az Interticket ügyfélszolgálatán kaphatnak: online@interticket.hu 

JEGYEK KORLÁTOZOTT SZÁMBAN ÉRHETŐK EL!

Ajánlatunk


Glattauer vígjátéka nagy emberismerettel és virtuozitással sodorja nézőjét a hősökkel együtt a jövő meglepetései felé...

Kövess minket!


További ajánlataink


Szeretetkert - Kultúrkúria

Klebelsberg Kultúrkúria

Szeretetkert a Klebelsberg Kultúrkúriában 04.27-én Schell Judittal, Mészáros Mátéval és Dr. Piczkó Katalinnal.

Fejes Endre - Presser Gábor: Jó estét nyár, jó estét szerelem

Pesti Magyar Színház, Sinkovits Színpad

A Jó estét nyár, jó estét szerelem a magyar zenés színházi irodalom egyik legkülönlegesebb, egyben legsikeresebb darabja. Ősbemutatója óta igazi…

akár -30%
WAGNER, CHAUSSON, BARTÓK - MARLIS PETERSEN Kocsis/2 Jegyvásárlás

A világszerte ünnepelt német szoprán, Marlis Petersen lesz a Nemzeti Filharmonikus Zenekar szólistája azon a hangversenyen, amelyen az együttest főzeneigazgatója,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!