Program


Páros hármas

Páros hármas

Annalisa túl sok Marconak, aki a felesége helyett leginkább a munkájáért él-hal. Ám a nő rájön a megoldásra: keres magának még egy férjet! Ráadásul Annalisa úgy tudja, nem lehet gyereke. De ebben téved, mivel jön a baba..
De kit válasszon apának?

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. január 14. péntek, 19:00

Jaia Fiastri: Páros hármas
Vigjáték 2 részben

Annalisa túl sok Marconak, aki a felesége helyett leginkább a munkájáért él-hal. Ám az energikus nő rájön a megoldásra: keres magának még egy férjet, akit Antonio személyében talál meg. Íme, az ideális módszer a boldogsághoz! Ráadásul Annalisa úgy tudja, nem lehet gyereke. De ebben téved, mivel jön a baba. De kit válasszon apának? Ki az, akivel majd végre a boldogság kikötőjébe érhet? Ráadásul az események továbbra sem úgy zajlanak, ahogy azt Annalisa eltervezi.

A történetből népszerű film készül a hetvenes években Monica Vitti főszereplésével, a nyolcvanas években pedig a József Attila Színház is műsorára tűzte, Annalisa szerepében Bánsági Ildikóval.

Itt az idő újra elővenni, s rájönni, milyen édes kettesben, hát még hármasban!


Szereposztás:
Annalisa....... Marjai Virág
Marco........... Gaál Dániel
Antonio......... Zsiga László

Alkotók:
Fordította: Hunyady József
Dramaturg: Lőkös Ildikó
Koreográfus: Nemcsók Nóra
Rendező: Kolti Helga

A változás jogát fenntartjuk!

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Még egy kört mindenkinek

Belvárosi Színház

A hatalmas sikerű dán filmből készült életigenlő színdarab beleérzéssel és humorral szembesít azzal, mivel jár, ha megpróbáljuk elengedni a kontrollt.

GESZTI SIXTY

Papp László Budapest Sportaréna

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!