Program


PALYA BEA koncert

PALYA BEA koncert

Izgalmas, személyes hangvételű, népzenei gyökerekkel is bíró, ám saját zenei nyelvén megfogalmazott dalai varázslatos hangulatot csempésznek majd az újszegedi fák közé is az énekesnő egyedülálló, legnépszerűbb slágerei mellett legújabb albumából is válogató koncertjén.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 12. szerda, 21:00

Palya Bea koncert

Július 12-én a magyar könnyűzene egyik egészen különleges, folyamatosan megújuló művésze, Palya Bea lép az Újszegedi Szabadtéri Színpadra. A Prima- és kétszeres Artisjus-díjas énekes, dalszerző légtornász módjára egyensúlyoz tradíció és innováció határvonalán. Izgalmas, személyes hangvételű, népzenei gyökerekkel is bíró, ám saját zenei nyelvén megfogalmazott dalai varázslatos hangulatot csempésznek majd az újszegedi fák közé is az énekesnő egyedülálló, legnépszerűbb slágerei mellett legújabb albumából is válogató koncertjén.

Ajánlatunk


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Kövessen minket!


További ajánlataink


MAGYAR MENYASSZONY

Magyar Nemzeti Múzeum

Hogyan változott a nők szerepéről alkotott képünk az elmúlt 500 évben? Találja meg saját válaszát a Magyar Menyasszony című kiállításon!

Süsü, a sárkány kalandjai

Vidám Színpad

Süsü, a kedves egyfejű sárkány elmenekül családjától, mert apja kitagadta. Miután örök barátságot köt a királyfival, új otthonra talál a…

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!