Program


Paddy and the Rats

Paddy and the Rats

A Paddy and the Rats koncertjeit mindig imádjuk, hiszen az ír kocsma-punkjukkal rendszerint szét szokták szedni a házat. Nem lesz ez másképp április 18-án sem, amikor a legnagyobb örömünkre újra a Pécsi Est Caféban köszönthetjük őket.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2015. április 18. szombat, 21:00

Ugyan a zenekar miskolci, de zenéjükre az ír kocsmazene, a skót és kelta népdalok, tengerészdalok és a punk klasszikusok voltak a legnagyobb hatással, melyek a koncertjeik alapját is képezik. A meglehetősen vegyes stíluskavalkádot elektromos gitárral, basszusgitárral, hegedűvel, skót dudával és harmonikával keltik életre, ami nem csak a hazai, de az európai színtéren is roppant érdekessé teszi a bandát. Ha ehhez hozzávesszük, hogy a számaik jelentős részét angolul éneklik, akkor már meg sem fogunk azon lepődni, hogy Magyarország mellett Európa nagyobbik részét is végigturnézták már, miközben három albumot is megjelentettek.

Ajánlatunk


Rudi van Dantzig – Toer van Schayk / Pjotr Iljics Csajkovszkij A HATTYÚK TAVA Klasszikus balett három felvonásban

Szergej Prokofjev HÁBORÚ ÉS BÉKE Kortárs opera Opera tizenhárom jelenetben, két részben, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Kövess minket!


További ajánlataink


Tokaj Fesztiválkatlan 10. jubileumi évad

Tokaj Fesztiválkatlan

Egész nyáron fantasztikus előadókat, énekeseket és csodálatos színházi produkciókat láthatsz. Igazi kikapcsolódás, felejthetetlen élményekkel!

ANDREA BOCELLI Szép

MVM Dome

Napjaink egyik legnépszerűbb tenorja  pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén, és a jubileumi turnéja keretében ad dupla koncertet Budapesten!

Szivárványos zenekari hangzás, titokzatos párbeszédek, találós kérdések. Ármányos törpe és diadalmas ifjú hős. Sárkányölés és a fenevad megízlelt vére nyomán…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!