Program


Orosz Gyuri önálló est

Orosz Gyuri önálló est

Nyíregyházán most láthatja először a publikum ezt az előadást, amelynek megnyitására Showder Klubos kollégáját, a nyíregyházi bankár-humorista Horváth Gábort kérte fel Orosz Gyuri.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 9. péntek, 19:00

Orosz Gyuri önálló est

Ez az előadás olyan lesz, mint az élet. Végig nagyon jól szórakozunk, amíg Gyuri elmeséli a saját történetét. Olyan lesz, mintha céltalanul bolyonganánk kacagva, nevetve, röhögve, de a végén minden összeáll, és rájövünk az élet értelmére, ami nem más, mint....  Még jó, hogy most nem áruljuk el, mert akkor nem jönnél el a Hova-hova? című estre, ahol egyébként nem biztos, hogy bármi is kiderül.

Az előadásról a humorista szavaival:
"Mindenki tart valahová, de sokszor még magunk sem tudjuk, hogy mi a célunk. A lényeg, hogy haladjunk, mert ha megállunk, akkor szembesülnünk kell azzal, hogy hol is vagyunk. Ezért mi folyamatosan haladunk, hogy ne legyünk ott, ahol vagyunk.
Céltalan az élet? Nem! Talán az a megoldás, hogy az utat élvezzük és ne a célba érést. És ha az előző pár mondatból nem értesz semmit, akkor jó, mert én sem.
Szerintem az élet értelmét úgy lehet a legkönnyebben megfejteni, ha nagyon figyelünk. Életünk utolsó percben pedig rájövünk mindenre. Addig viszont csak haladjunk! Hogy hova? Voltaképpen teljesen mindegy." - Orosz Gyuri

Műsoridő: 80 perc

Ajánlatunk


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

Kövess minket!


További ajánlataink


Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!