Program


Odett and the Go Girlz!, vendég: Járai Márk

Odett and the Go Girlz!, vendég: Járai Márk

December közepére már szükségünk lesz egy extra üdeség-adagra, és legnagyobb szerencsénkre Odett a bandájával ráért aznap, valamint a tiszteletbeli pécsinek kinevezett Járai Márk is kapott az alkalmon, hogy egyszemélyes előzenekarként nálunk mutassa be legelőször, hogy min mesterkedett mostanában.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2014. december 12. péntek, 21:00

Az Odett 2010-ben kezdte meg szóló karrierjét – korábban az Odett and the go girlz formációval járta az országot – és a kellemesen rockos fellépéseivel hamar beleégett a köztudatba. Odették előtt pedig a színpadon köszönthetjük Járai Márkot is, akit mostanában a Halott Pénz énekeseként láthatunk főként. Erre az alkalomra azonban egyedül jön, egy vadiúj loop station és gitárja társaságában, hogy a legújabb zenés kísérleteit a Pécsi Est Caféban mutassa meg legeslegelőször a nagyvilágnak!

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Il Barbiere di Siviglia Élő operaközvetítés a New York-i Metropolitan Operából egy szünettel, 215 perc, 2025 olasz nyelven angol és magyar felirattal

Kövess minket!


További ajánlataink


SopronFest

Sopron - Lővérek

2024-ben május 17-18-19-én, vagyis a pünkösdi hétvégén zajlanak a SopronFest kiemelt eseményei megnövelt helyszínen a Lővérekben.

Mamma Mia! Szép

Madách Színház

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. 2014-es…

Znajkay Zsófia: Péntek úr csodálatos barátai 5+ Bemutató: 2023. október 6. 100 perc, 1 szünettel

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!