Program


Nocturnal Four (HR/IT)

Nocturnal Four (HR/IT)

A négy kiemelkedő művész együttműködéséből létrejött Nocturnal Four a szaxofon, gitár, orgona és dob egyedülálló kombinációja, amely lenyűgöző hangzásvilágot és átdolgozási lehetőségeket eredményez, különleges ritmikai ötletekkel, textúrával és térhatással fűszerezve.
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. október 12. csütörtök, 20:00

 A zenekar tagjainak lelkesedése, szenvedélye, intenzitása és melegsége minden élő előadásukból sugárzik, miközben inspiráló és élvezetes kompozíciók kimeríthetetlen forrását nyitják meg a közönség előtt. Három évvel ezelőtt, Antonio Sanchez közreműködésével megjelent albumuk, a Life on Earth sikere után a legendás dobossal, John Rileyvel rögzítették a Light in the World című lemezt, amely hasonlóképpen elragadtatott kritikai fogadtatásra talált. Ahogy Dan Bilawsky írta az All About Jazz oldalán: „Sok mindenre felfigyelhetünk ezen a lemezen – Zjaca érzékenységére, Chicco abbéli képességére, hogy bármiféle túljátszás nélkül kitöltse a hangzó teret, Bedetti erős nyitott torkú hangjaira és autodidakta géniuszára, arra, hogy Riley micsoda 360 fokos teljességgel fogja fel a dobos szerepét –, a felvétel legnagyobb revelációja azonban az, ahogyan a négy zenész interakcióba lép egymással. Akár a szólók elosztásáról, akár az előre megírt frázisok tökéletes lezárásáról, akár a szólamok és zenei mozzanatok hallás utáni vezetéséről van szó, mindig megmarad a kifinomult egyensúly.” A zenekarvezető, Ratko Zjaca és az elismert orgonista-zongorista Renato Chicco egyaránt tevékeny szereplői a nemzetközi jazzszcénának, és több díjat is kiérdemeltek. Közös kvartettjükön túl mind a négy tag számos koncerten és felvételen működött közre neves jazz-zenészekkel.

Közreműködik:

Ratko Zjaca – gitár
Renato Chicco – Hammond orgona
Stefano Bedetti – szaxofon
Jože Zadravec – dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


Egy árva gyermekekből álló csapat és egy rendkívüli felnőtt, egy nemes lelkű művész a háború sújtotta Magyarországon. Varázslatos történet hűségről, bátorságról, barátságról és emberségről az embertelenségben.

Giuseppe Verdi TRAVIATA Opera két részben, három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A tavaly hatalmas sikert aratott, teltházas aréna koncert után a világhírű zongoraművész és zeneszerző, Péter Bence 2024. december 7-én ismét az MVM Dome színpadán kápráztatja el a közönséget rendkívüli tehetségével. Bence legújabb, Pianoshphere című albuma egyben a névadója az idei turnénak, amelyet Ausztrália és Nyugat-Európa után a prágai O2 Arénában majd a dubai Coca Cola Arénában élvezhet a közönség. A turné utolsó állomása pedig a budapesti MVM Dome, 2024. december 7-én.

Kövess minket!


További ajánlataink


Made in Hungaria - Fenyő Miklós nagykoncert

KoncertM, Siófok - Plázs Nagyszínpad

LŐDD BE A SÉRÓD, SZÓLJ A BARÁTAIDNAK ÉS BULIZZ A BALATONON FENYŐ MIKLÓSSAL!

Flódni

6SZÍN

„Improvizációs gasztroszínház – sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal. Aki kifőzte: Stahl Judit, az ismert televíziós.

"Tudom én jól, az a baja a világnak, hogy nem tehénpásztorok kormányozzák. Ha én valamikor miniszter leszek, mindent a visszájára…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!