Program


Nem, nem, köszönöm

Nem, nem, köszönöm

Egressy Zoltán monológja a tetthez vezető útról szóló vallomás, egy egész életet végigkísérő traumáról és annak feldolgozhatatlanságáról, az ebből fakadó bizonytalanságról és kudarcsorozatról. Szó esik benne az első szerelemről és különös figurákból álló családról is – mindez eszköztelenül, egyszerűen, humorral, öniróniával fűszerezve, önsajnálat nélkül.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 2. péntek, 19:00

Nem, nem, köszönöm
monodráma

Fel lehet-e dolgozni a gyerekkori molesztálást, ha "nem történt semmi végül is"? Hogyan tehet tönkre egy sikeresnek tűnő életet egy ilyen trauma? A Portugállal ismertté vált Egressy Zoltán novellájából készült Nem, nem, köszönöm című monodrámát Gubík Ági felkavaró előadásában láthatjuk.

Egressy Zoltán monológja a tetthez vezető útról szóló vallomás, egy egész életet végigkísérő traumáról és annak feldolgozhatatlanságáról, az ebből fakadó bizonytalanságról és kudarcsorozatról. Szó esik benne az első szerelemről és különös figurákból álló családról is – mindez eszköztelenül, egyszerűen, humorral, öniróniával fűszerezve, önsajnálat nélkül. A monológ megrázó erővel beszél ennek a tragikus jelenségnek a lélektani és szociológiai
mélységeiről.

2021-ben a MOST FESZT-en a közönségzsűri Gubík Ágit díjazta a mű hiteles, érzékeny és szuggesztív tolmácsolásáért.

Alkotók
Írta: EGRESSY ZOLTÁN
Előadja: GUBÍK ÁGI

Az előadás után beszélgetés az alkotókkal és Szakács Barbara mentálhigiénés szakemberrel, pszichodráma vezetővel.

A program várható hossza 90 perc

Ajánlatunk


A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Kövess minket!


További ajánlataink


Habana Social Club - Búcsú turné

Országosan

A Habana Social Club zenekar Chavez Alberto Reyessel és a Tropicana Club szólótáncosaival kiegészülve világ körüli búcsú turnéja a Budapest…

20°C felett 20% kedvezmény

József Attila Színház

Tombol a tavasz, vár rád a #JASZ! Fiatal társulatunk tehetséges sztárjainak minden előadását 20% bulikedvezménnyel nézheted meg évadzárás előtt!

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!