Program


MVM ZEnerg

MVM ZEnerg

Az MVM idén negyedik alkalommal hívja életre a ZENERGIA című szabadtéri zenei koncertjét. Az MVM ZENERGIA egy olyan egyedülálló fúziós koncert, ahol találkozik a zene és a jótékonyság, a klasszikus és könnyűzene.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 31. szombat, 20:00

Vegyen részt egy izgalmas zenei találkozáson!

Az MVM idén negyedik alkalommal hívja életre a ZENERGIA című szabadtéri zenei koncertjét. Az MVM ZENERGIA egy olyan egyedülálló fúziós koncert, ahol találkozik a zene és a jótékonyság, a klasszikus és könnyűzene. Az eseménynek a Bazilika előtti Szent István tér ad otthont 2019. augusztus 31-én, szombaton 20:00 órától. (Esőhelyszín: Müpa)

Az este során neves művészek által csendülnek fel többek között Liszt Ferenc, a Queen, Mozart, Piazzolla, Paganini, Edith Piaf és a Margaret Island művei.

Fellépők:
Miklósa Erika, Vigh Andrea, Harcsa Veronika, Balázs János, Snétberger Ferenc,
Gyémánt Bálint, Sárközy Lajos és zenekara, Devich Gergely és Pálfalvi Tamás.

Műsorvezető: Bősze Ádám

A zenei műsort a Bazilikára vetített fényfestés teszi még emlékezetesebbé.

A támogatói ülőjegyek elővételben kaphatók. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Az MVM a jegyeladásból befolyt összeget az idei évben is jótékony célra ajánlja fel. Látogasson el a www.mvmzenergia.hu weboldalra, és szavazatával döntse el Ön, kit támogasson az MVM a koncert bevételével! A legtöbb szavazatot kapott szervezet nevére a ZENERGIA koncert elején, augusztus 31-én 20:00 órakor derül fény.

Találkozzunk a Bazilikánál!

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

A Drezdai Staatskapelle nemcsak a világ egyik legrégebbi zenekara, de az egyik legjobb is: az utóbbi évtizedekben olyan karmesterek álltak az élén, mint Giuseppe Sinopoli, Bernard Haitink, Fabio Luisi és Christian Thielemann.

Kövess minket!


További ajánlataink


Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

NYÁRI KÁROLY - NYÁRINDÍTÓ KONCERT

Budapest Kongresszusi Központ

Nyári Károly a koncerten a boldogság, az öröm és a szeretet életérzését fogja átadni a dalokon keresztül a közönségnek. A…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!