Program


Murray Schisgal: SZERELEM, ÓH!

Murray Schisgal: SZERELEM, ÓH!

Történetünk középpontjában két egykori iskolatárs áll, Milt és Harry, akik tizenöt év után találkoznak újra. Ahogy az már lenni szokott, egyikül (jelen esetben Milt) mindent elért az életben, míg a másik (Harry) épp a folyóba készül ugrani, így vetve véget sikertelen életének.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 29. szerda, 19:00

Murray Schisgal: SZERELEM, ÓH!
szatirikus bohózat
Fordította:Karinthy Ferenc

Történetünk középpontjában két egykori iskolatárs áll, Milt és Harry, akik tizenöt év után találkoznak újra. Ahogy az már lenni szokott, egyikül (jelen esetben Milt) mindent elért az életben, míg a másik (Harry) épp a folyóba készül ugrani, így vetve véget sikertelen életének.
Barátja ekkor – hogy a helyzetet mentse – egy teljesen abszurd ötlettel áll elő: felajánlja saját feleségét Harry-nek, hogy a férfi megtapasztalhassa: a szerelem az, amiért érdemes élni.
Ehhez természetesen a feleségnek, Ellennek is lesz egy-két szava, ami a szatirikus helyzetek tömkelegét vonzza maga után. S hogy ez mennyire így van, arra a legjobb példa, hogy a nő szinte azonnal meghódítja Harry-t, teljesen átírva ezzel az élet – és legfőképpen Milt – szépen elrendezett forgatókönyvét.
Murray Schisgal, amerikai író és producer komikus vígjátéka, a Szerelem, óh! 1965-ben debütált a New York-i Broadwayn, azóta is világszerte nagy népszerűségnek örvend.

Szereplők:
Ellen: Nagyváradi Erzsébet
Harry: Stubnya Béla
Milt: Tűzkő Sándor

Rendező: Tasnádi Csaba
Producer: Szabó Ágnes
Látványtervező: Ondraschek Péter
Zenei vezető: Fehérváry Lilla
Zenei közreműködő: Ágoston Béla
Rendezőasszisztens: Tóth Zsófia

Az előadást csak 16 éven felüliek látogathatják a benne szereplő tartalom és szövegek miatt.

Ajánlatunk


A Cambridge-i St John's College Kórusa régi ismerősünk: karácsonyi műsorával már két ízben is nagy sikert aratott a Müpában.

Dubrovay László Faust, az elkárhozott című táncdrámájának ősbemutatója a Müpában valósult meg 2016-ban, a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében. A Goethe remekműve által ihletett nagyszabású produkció a 2023/24-es évadban debütált a Pécsi Nemzeti Színház nagyszínpadán, 2024-ben pedig újra színre kerül a Müpa Fesztivál Színházában.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Kövess minket!


További ajánlataink


ANDREA BOCELLI - RÁADÁS! Szép

MVM Dome

A nagy érdeklődésre való tekintettel, Andrea Bocelli az immár teltházas november 23-i koncertje után november 24-én is fellép az MVM…

De Profundis - Fülei Balázs zongoraestje

Zeneakadémia, Nagyterem

A Liszt Ferenc-, Artisjus és Junior Prima díjas zongoraművész, Fülei Balázs "De Profundis" koncertjén Chopin, Beethoven, Bartók, Messaiaen és Liszt…

A Müpa-beli koncerten balladák és tempósabb dalok, a legnagyobb slágerek közül huszonnégy szám csendül fel, ahogy eddig még soha: akusztikus,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!