Program


Modern építészet a filmműteremben - meghívott előadó: Kurutz Márton (Nemzeti Filmintézet)

Modern építészet a filmműteremben - meghívott előadó: Kurutz Márton (Nemzeti Filmintézet)

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. március 30. csütörtök, 18:00

Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött! 
Regisztráció

Operaházi aranykorként szokás emlegetni Radnai Miklós (1925–1935), majd Márkus László (1939–1944) igazgatásának két évtizedét. Joggal, hiszen ezekben az években a budapesti dalszínház előadásai a legnagyobbakéval vetekedtek. Ennek az érának volt vezető drámai szopránja a villa építtetője, Walter Rózsi. Mi lehet az oka annak, hogy az egyszerre különleges és mégis nagyon hétköznapi primadonnának az emléke mára szinte teljesen feledésbe merült? Hogyan lehetséges, hogy Walter Rózsi alakja a legendák szférájából a feledés homályába merült? Ki volt a díva, akinek nagyszüleink tapsoltak? Ezekre a kérdésekre keresi a választ Karczag Márton, az Operaház Emléktárának vezetője.

Ajánlatunk


Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben is gazdag, különleges előadásban.

A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a vonatablakból észrevesz egy titokzatosan vonzó, fiatal nőt...

Kövess minket!


További ajánlataink


Fischer Ádám 75 Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

Fischer Ádám több mint fél évszázada kezdődött karmesteri pályája sokféle szálon kapcsolódik hazájához: a Rádiózenekar, az Operaház, a Müpa, az…

SopronFest

Sopron - Lővérek

2024-ben május 17-18-19-én, vagyis a pünkösdi hétvégén zajlanak a SopronFest kiemelt eseményei megnövelt helyszínen a Lővérekben.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!