Program


Modern Art Orchestra: Évadnyitó koncert

Modern Art Orchestra: Évadnyitó koncert

A Modern Art Orchestra nem csak zenekar és nem csupán nagyszerű zenészek közössége. Egyben olyan inkubátor is, ahol a tagok mint kiváló zeneszerzők is teret kapnak az önkifejezésre. A kezdetek óta a zenekarban játszó komponisták és hangszerelők big bandre írt munkáit rendszeresen mutatjuk be szerzői koncerteken és sorra jelennek meg saját lemezeikkel a MAO diszkográfiájában.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 22. vasárnap, 19:30

Modern Art Orchestra: Évadnyitó koncert

 Közreműködik:

    Modern Art Orchestra
    Fekete-Kovács Kornél – művészeti vezető

A Modern Art Orchestra nem csak zenekar és nem csupán nagyszerű zenészek közössége. Egyben olyan inkubátor is, ahol a tagok mint kiváló zeneszerzők is teret kapnak az önkifejezésre. A kezdetek óta a zenekarban játszó komponisták és hangszerelők big bandre írt munkáit rendszeresen mutatjuk be szerzői koncerteken és sorra jelennek meg saját lemezeikkel a MAO diszkográfiájában. Évadnyitó műsorunk az ő szerzeményeiknek a gyűjteménye, ezzel engedünk bepillantást az évadban megrendezendő koncertjeink anyagába. A 2019/2020-as évadban olyan zenészeink műveit tűzzük műsorunkra, mint Ávéd János, Bacsó Kristóf, Subicz Gábor, Korb Attila, Cseke Gábor és Fekete-Kovács Kornél.

Az esemény azért is kiemelkedő jelentőségű, mert itt indul útjára a MAO Master Class programja. Az első hazai big band akadémia zeneszerzőknek az Artisjus jóvoltából valósul meg. Keretei között az évadban szeptembertől májusig egy-egy olyan zeneszerző művét mutatjuk be, akitől eddig még nem játszottunk darabot. Az akadémiának nyitott, regisztrációhoz kötött, szabadon látogatható alkalmai is lesznek, ahol betekintést engedünk a háttérben folyó munkafolyamatok különböző fázisaiba - ezeknek szintén a BMC ad majd otthont. Ahogyan az Évadnyitó koncertünkre, minden hallgatni vágyót ide is sok szeretettel várunk.

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Kövess minket!


További ajánlataink


DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

Nemanja Radulović & Double Sens - világhírű hegedűművész koncertje Szép

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Világraszóló népszerűségét minden sablont és konvenciót mellőző eredeti egyéniségének köszönheti. A világhírű hegedűművész bátor művészi szabadsággal szólaltatja meg a műsorára…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!