Program


MILKY CHANCE
akár -10%

MILKY CHANCE

A Milky Chance a folk, a rock, a reggae, a jazz és az elektronikai zene stílusjegyeiből merítve komponálja száz milliós letöltést elérő világslágereit. Az együttest két német középiskolai barát, Clemens Rehbein énekes – gitáros és Philipp Dausch basszusgitáros – ütőhangszeres alapította.

Aktuális előadások


Jegyvásárlás
akár -10%
Szép

Milky Chance

História Kert (esőhelyszín: VeszprémAréna)

A Milky Chance a folk, a rock, a reggae, a jazz és az elektronikai zene stílusjegyeiből merítve komponálja száz milliós letöltést elérő világslágereit. Az együttest két német középiskolai barát, Clemens Rehbein énekes – gitáros és Philipp Dausch basszusgitáros – ütőhangszeres alapította. A zenészeket olyan előadók inspirálták, mint Bob Marley, Jimi Hendrix vagy a Red Hot Chilli Peppers, zenei stílusukat mégis nehéz behatárolni egyedi módon mixelt stílus-kavalkádjuk miatt. 

2013-ban Stolen Dance című kislemezükkel robbantak be a köztudatba, amely 925 milliós letöltést érte el a YouTube-on. A single elképesztő sikere után kiadták debütáló albumukat Sadnecessary címmel, az erről kimásolt Down by the River című kislemez az elsőhöz hasonlóan szintén világsikerek bizonyult. 

Turnéztak Európa, Ausztrália és Amerika szerte, felléptek többek között a Coachella, a Lollapaloza, a Reading & Leeds fesztiválon és a Szigeten is, de feltűntek Jimmy Kimmel Live show-jában is. 2014-ben European Border Breakers Award-ot vehettek át.

Kövess minket!


További ajánlataink


LA VOCE VITA

Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar, Erkel Színház

Koltai Róbert a La Voce Vita sztárvendégeként. Az év duettkoncertje Szekeres Adriennel, László Boldizsárral és a Budafoki Dohnányi Zenekarral.

Habana Social Club - Búcsú turné

Országosan

Las Vegas előtt még egy utolsó koncert turné Európában. - A HABANA SOCIAL CLUB zenekar Chavez Alberto Reyessel és a…

19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!