Program


Midnight Music

Midnight Music

Vezényel: Fischer Iván

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 10. péntek, 23:30

„Hallgasd a nagy zeneszerzők nagy műveit a zenekar közepén, babzsákon ülve-fekve, előtte-alatta pedig elmondjuk, mire érdemes figyelned igazán!” Bujtor Balázs hegedűművész

Van, aki éjnek idején szeret zenét hallgatni. Midnight Music koncertjeinken ezt bárki megteheti babzsákokon ülve, teljesen új perspektívából és egyedi akusztikával, a zenészek közvetlen közelében, kötöttségek nélkül. A BFZ egyes koncertjeit újracsomagolja, és éjjel fél 12-kor fiatal közönségének is felkínálja. Azokat várjuk ide, akik nyitottak, szeretnek szokatlan körülmények között ismerkedni a művészetekkel, és persze igazi éjjeli baglyok. A hallgatóság azon túl, hogy magas színvonalú előadásban élvezheti a klasszikus zenét, rövid, értő és szórakoztató műismertetéseket is kap.Az éjszakai koncert a muzsikusoknak is hatalmas élmény, hiszen közöttük ülnek és fekszenek a közönség tagjai, látszik és érződik minden apró reakciójuk a mosolyoktól az ujjak ritmikus táncán át az álmos szuszogásig. Minden emberi és valódi, nem távolít el a színpad, és ha valaki elbóbiskolna – nos, arra sem szól rá senki.A Midnight Music koncerteken bebizonyosodik, hogy egy komolyzenei hang-verseny tényleg lehet laza, itt mindenki „elvarázsoltan felszabadult” – mondja közönségünk egyik tagja, aki szerint ezek a hangversenyek úgy érnek véget, hogy senkinek nincs kedve távozni. Annak, aki még nem hallotta élőben játszani a Fesztiválzenekart, a Midnight Music a tökéletes esemény: a legjobb belépő, hogy megismerje ezt a világhírű együttest. A hangszerek karnyújtásnyira vannak, a zene körülölel – randevúprogramnak is a legjobb választás!

Ajánlatunk


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Majka lenyűgöző koncertélményt hoz 2024. március 23-án az MVM Dome-ba! (A jegyárak a jegyfogyás tükrében dinamikusan emelkedhetnek.)

Kövessen minket!


További ajánlataink


Isteni végjáték / David Javerbaum / a Kultúrbrigád előadása Szép

Átrium

A Teremtő Alföldi Róbert bőrébe bújva meglátogat minket, hogy angyalaival karöltve bemutassa legújabb projektjét, a modern kor igényeire átszabott Tízparancsolatot!

SUKHISHVILI - Grúz Nemzeti Balett

Erkel Színház

Mi a közös Charlie Chaplin, Bridgitte Bardot, és Sting között? Mindannyian rajonganak az áprilisban Budapestre látogató Grúz Állami Népi Együttesért!

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!