Program


„Mestermunkák”

„Mestermunkák”

Közel 80 kortárs, művészeti díjakkal és tudományos fokozatokkal elismert, az MMA nem akadémikus köztestületi tagságába tartozó iparművésztől és tervezőművésztől látható válogatás az utóbbi 10 évben készült munkáikból.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Közel 80 kortárs, művészeti díjakkal és tudományos fokozatokkal elismert, az MMA nem akadémikus köztestületi tagságába tartozó iparművésztől és tervezőművésztől látható válogatás az utóbbi 10 évben készült munkáikból.

Építészeti környezethez, tárgy- és eszközkultúrához kapcsolódó megvalósult alkotások dokumentációin kívül, a kiállításon hangsúlyosan vannak jelen a saját stúdiókban belső késztetésre készült, egyedi, építészeti, formatervezői, kerámia, porcelán, ötvös, textil és üveg munkák. A kiállítás különböző iparművészeti területek szellemi,  szakmai, és gyakorlati  megközelítéseivel segíteni kívánja az MMA  Iparművészeti és Tervezőművészeti Tagozatával való párbeszédet, és a jelenre reagáló fiatal iparművészeket is bevonó kritikai szemlélet erősítését.

Tárlatvezetések és szakmai találkozók időpontjai:
2019. június 13. (csütörtök) 17:00
2019. július 4. (csütörtök) 17:00

A kiállítás látogatható 2019. május 9. és július 19. között.

A kiállítás az  MMA támogatásával valósul meg.

Ajánlatunk


Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe neki ítélte oda a Vilmos-díjat. Pályája azóta töretlenül ível felfelé. Darabjait számos magyar színház bemutatta, ő pedig háromszor nyerte el a Színikritikusok díját a legjobb új magyar drámáért.

Kövess minket!


További ajánlataink


Vígszínház jegyelővét!

Vígszínház, Pesti Színház, Házi Színpad

Elindult a jegyértékesítés a Vígszínház 2024. júniusi előadásaira!

GESZTI SIXTY

Papp László Budapest Sportaréna

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Fenyő Miklós – Tasnádi István MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!