Program


IDŐPONTVÁLTOZÁS! - Mesterek és tanítványok - Istvánfi Balázs és Németh András

IDŐPONTVÁLTOZÁS! - Mesterek és tanítványok - Istvánfi Balázs és Németh András

Istvánfi Balázs és Németh András hangszereik legelismertebb mesterei közé tartoznak. Előadásmódjuk és hangszereik sajátos hangzásvilága a hallgatók figyelmét összpontosítja, így koncertjeik egyaránt nyújtanak zenei és lelki élményt.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. március 5. péntek, 19:00

Két burdon hangszer a Népzene tanszéken - Istvánfi Balázs és Németh András koncertje

Istvánfi Balázs és Németh András hangszereik legelismertebb mesterei közé tartoznak. Mindketten a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem tanárai, többszörösen díjazott előadóművészek.
Duójuk 2011-ben alakult, de már tizenöt éve játszanak együtt különböző felállásokban. A közös évek alatt létrehoztak egy egyedi zenei nyelvezetet, amely az autentikus magyar népzenén alapszik, de tartalmaz kortárs és klasszikus elemeket is.
Előadásmódjuk és hangszereik sajátos hangzásvilága a hallgatók figyelmét összpontosítja, így koncertjeik egyaránt nyújtanak zenei és lelki élményt.

A rendezvény a Hagyományok Háza és Hagyományok Háza Baráti Köre Egyesület közös szervezésében valósul meg.


A helyre szóló jegyeket elővigyázatosságból fokozatosan tesszük elérhetővé. A járványhelyzet esetleges változása miatt előfordulhat, hogy a végleges ülőhelyet a jegyár kategórián belül a helyszínen nézőtéri ültető munkatársaink jelölik ki.

Megértésüket köszönjük!

Ajánlatunk


Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös, azonban rá kell jönnie, hogy személyazonosságát nehezebb bizonyítani, mint hitte. Mert egyre több „Billy” érkezik a hirdetésre…

A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai között meglelő Peer Gynt a 19. századi drámairodalom egyik legösszetettebb alakja. A darab színrevitele és befogadása mindig kivételes erőpróba a rendező és néző számára egyaránt.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Kövess minket!


További ajánlataink


Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

De Profundis - Fülei Balázs zongoraestje

Zeneakadémia, Nagyterem

A Liszt Ferenc-, Artisjus és Junior Prima díjas zongoraművész, Fülei Balázs "De Profundis" koncertjén Chopin, Beethoven, Bartók, Messaiaen és Liszt…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!