Program


Merre tartasz, Ember?

Merre tartasz, Ember?

MERRE TARTASZ, EMBER?
Másvilági tragikomédia Szepes Mária művei alapján
Egyesült Művészek Produkció
Esőnap: július 24. vasárnap
Július 18-ától 50%-os kedvezménnyel válthatók jegyek az előadásra.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. július 22. péntek, 20:00

Július 18-ától 50%-os kedvezménnyel válthatók jegyek  az előadásra.

A címben szereplő kérdés időszerűbb, mint valaha. A zenés-táncos, álmokkal, víziókkal és valósággal teli darabban a csalódott, másokat hibáztató, önsajnálatba merülő Embert Szepes Mária szelleme vezeti befelé-felfelé. A főszereplő újraéli élete fontos állomásait, szembesül saját hibáival és tévedéseivel, és az önismeret, a szellemi fejlődés útját járva rádöbben, hogy csak önnönmagán keresztül juthat ki az önmaga emelte falak közül, a saját belső börtönéből. Bár a téma nagyon is komoly, a darab nem nélkülözi a humort és a vidámságot, miközben a nézők saját élethelyzeteikkel találhatják magukat szembe.

Belépőjegy: 3500 Ft

Július 18-ától 50%-os kedvezménnyel válthatók jegyek az előadásra. 

A programváltozás jogát fenntartjuk!

ESŐNAPOK – INFORMÁCIÓK
Az előadásokra vonatkozó szabályzat eső esetén

Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról vagy az esőhelyszínen való megtartásáról a színház legkésőbb az előadás napján 15 óráig a www.szentendreprogram.hu honlapon közleményt ad ki.
Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a színház az előadás megtartására készül az eredeti helyszínen.  Szükség esetén az előadás megkezdésével várunk. A szervezők fenntartják a jogot, hogy az előadást a helyszínen is lemondják.
Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek, amelynek időpontja a jegyen és a www.szentendreprogram.hu oldalon is olvasható. Amennyiben az előadásnak kijelölt esőnapja is van, a megvásárolt jegyeket nem áll módunkban visszaváltani. 
Amennyiben az elmaradt előadás az esőnapon is lemondásra kerül, a jegyeket visszaváltjuk az elmaradt előadást követő 14 napon belül a vásárlás helyén.  A jegyek visszaváltására az elmaradt előadás napján nincs lehetőség.
Amennyiben az előadást a játékidő feléig el tudjuk játszani, az előadás megtartottnak tekintendő. 

Ajánlatunk


Angélique Kidjo dalaiban szívesen működnek közre a jazz, a soul, a pop világsztárjai, és ugyanúgy örömmel dolgozik együtt fiatal producerekkel, mint ahogyan nekiáll egy az egyben feldolgozni egy klasszikus Talking Heads-albumot. Hatalmas és befolyásos zenei és emberi nagyság - látni és hallani kell!

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Kövess minket!


További ajánlataink


DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

Művészetek Háza Gödöllő Helyszín: Parkszínpad (szabadtéri színpad) Esemény kezdése: 2024. 05. 05. (vasárnap) 11.00 és 2024.05.12. (vasárnap) 11.00

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!