Program


MÁV Szimfonikus Zenekar & SzegEd TRombone Ensemble hangversenye

MÁV Szimfonikus Zenekar & SzegEd TRombone Ensemble hangversenye

Műsor: - Szentpáli Roland: Pearls II.
- Vinicio Meza: Versenymű négy harsonára és zenekarra
- Csajkovszkij: Olasz capriccio F.
- Loewe: My Fair Lady – szvit

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 20. szombat, 19:00

A MÁV Szimfonikus Zenekar & SzegEd TRombone Ensemble hangverrsenye

A hangverseny első műsorszámának zeneszerzője, Szentpáli Roland kitűnő tubaművész és zeneszerzőként is jelentős. Stílusában ízléssel keverednek a klasszikus, a jazz és a popzene elemei. A cím jelentése: Gyöngyök. Vinicio Meza Costa Ricában született, négy harsonára írott versenyművében szülőföldjének, Dél-Amerikának eredeti zenéje adja az alaphangot, változatos ritmusokkal, sok ütőhangszerrel. Hollókői Huba már többször vezényelte zenekarukat, műsorát mindig, mint jelen esetben is, a változatosságra való törekvés jellemzi: az orosz Csajkovszkij valóságos kis itáliai élménybeszámolót nyújt át a hallgatóknak, Loewe viszont a musical comedy műfajának egyik mintaéldányát alkotta meg a My fair lady-vel. Az ebből készült zenekari szvit ugyancsak sokszínűségével ragadja meg a hallgatót.

Vinicio Meza művének szólistái Szegedről érkeznek, együttesüket, a SzegEd TRombone Ensemble-t főiskolai tanáruk, Gyivicsán György alapította. Hollókői Huba, a hangverseny karmestere Finnországban, a világhírű Jorma Panula növendékeként végzett karmesterképzőt. Zenekarunk több alkalommal szervezett már nemzetközi mesterkurzust Jorma Panula vezetésével, ezeknek ő az állandó koordinátora.

Közreműködik:
SzegEd TRombone Ensemble: Gyivicsán György, Czirok Zoltán, Tóth Márk, Sztranyák Dávid

Vezényel: Hollókői Huba

Ajánlatunk


Egy családi utazás nagy meglepetésekkel szolgálhat. Tomas, az üzletember egy síparadicsomba viszi szeretteit a téli vakációra. Váratlanul azonban lezúdul egy lavina és magával sodor sok mindent – ha magukat a családtagokat nem is, de sok illúziót, önáltatást, hamis ábrándot.

A Teljes lényeddel című színházi est Polcz Alaine egész életén kísérli meg a hallgatóságot végigvezetni. Egészen fiatal korától az utolsó napokig. AZ ELŐADÁST KÖVETŐEN A NÉZŐK POZITÍV ÉLETSZEMLÉLETET ÁTADÓ INTERAKTÍV BESZÉLGETÉSEN VEHETNEK RÉSZT, AMELYRE KÜLÖN TUDNAK JEGYET VÁLTANI.

A mély és izgalmas történet három különböző korú nőt mutat be. Eltérő életutakat látunk, ám egyszer csak kirajzolódik, hogy a három nő tulajdonképpen egy, és ami a szemünk előtt pereg, az valójában egyetlen ember élettörténete.

Kövess minket!


További ajánlataink


Harmony of Love - Király Linda koncertje. Vendég: Király Viktor Szép

Várkert Bazár, Rendezvényterem

Nagyszabású, exkluzív koncerttel érkezik tavasszal a Várkert Bazár színpadára a kivételes tehetségű, nemzetközileg is elismert énekesnő Király Linda és a…

MAGYAR MENYASSZONY

Magyar Nemzeti Múzeum

Látogass el a Magyar Menyasszony kiállításra és teljes árú belépőddel vegyél részt az Altamira barlangrajzai időszaki kiállításon, illetve vásárolj kedvezményesen…

Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!