Program


MAGNA CUM LAUDE - HÚSSZAL EZELŐTT ÉRKEZTEM

MAGNA CUM LAUDE - HÚSSZAL EZELŐTT ÉRKEZTEM

MAGNA CUM LAUDE
20 éves jubileumi nagykoncert
Karrierjének két évtizedes jubileumát különlegesnek ígérkező téli mulatsággal ünnepli a Magna Cum Laude az Arénában.

 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 15. péntek, 20:00

„Hússzal ezelőtt érkeztem…” – kezdi sorait az emblematikus sláger. A zenekar 1999 szeptemberében alakult és noha sikerei otthonról igencsak messzire repítette, máig Gyulát tekinti otthonának. A muzsika iránti alázat és szakmai állhatatosság meghozta gyümölcsét. A Magna Cum Laude már első kislemezeivel üstökösként robbant be a köztudatba és azóta is töretlenül halmozza sikereit.

20 év, rengeteg küzdelem, tagcserék, nagylemezek, klipek és koncertek százai nyomán jutott el a Mező Misi, Szabó Tibi, Kara Misa alkotta eredeti formáció a gyulai próbateremből a nagyszínpadokig és a határon túlra is. Lesták Marci billentyűs és Török Máté dobos immár évek óta stabil tagjai a csapatnak.

A jubileumi év egy új kiadvánnyal is gazdagodik, Gyulai HÚSZfeldolgozó címen. A rendhagyó válogatáslemezen hazai előadók Magna-átiratai hallhatók.

A születésnapi koncert a zenekar pályafutásán átívelő nagykoncert lesz, ahol újabb dalok mellett elhangzanak a régi nagy slágerek is – Vidéki sanzon, Pálinka dal, Színezd újra vagy a Köszönet, hogy csak néhányat említsünk a zenekar megannyi sikerdala közül.

A Magna Cum Laude a 2019. február 15-i Arénakoncerttel egy korábbi nagy sikerű hagyományt is újra éleszt, újra vidéki hangulatot varázsol Budapest szívébe. Érdemes lesz minél korábban érkezni a helyszínre mert a külső udvaron disznótoros és pálinka-kostoló alapozza majd meg a koncertet. Ünnepi hangulat és jól ismert Magna melódiák minden mennyiségben.

Ajánlatunk


Rockopera szimfonikus változatban magyar nyelven, magyar és angol felirattal

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

A Latabár Kálmán főszereplésével, 1943-ban bemutatott legendás filmvígjáték alaptörténete Fényes Szabolcs nagysikerű melódiáival tűzdelt, közel háromórányi felhőtlen kikapcsolódás.

Kövessen minket!


További ajánlataink


NYÁRI KÁROLY - SZÓLÓ ZONGORA KONCERT

Budapest Kongresszusi Központ

Egy zongora és egy hang, amely betölti a koncerttermet Nyári Károly egyedülálló Szóló zongora koncertjén 2024. június 1-én a Kongresszusi…

Isteni végjáték / David Javerbaum / a Kultúrbrigád előadása Szép

Átrium

A Teremtő Alföldi Róbert bőrébe bújva meglátogat minket, hogy angyalaival karöltve bemutassa legújabb projektjét, a modern kor igényeire átszabott Tízparancsolatot!

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!