Program


Lovasi András - Tűzijáték délben   Lemezbemutató koncert

Lovasi András - Tűzijáték délben Lemezbemutató koncert

"...régi barátaim és egy-két meglepetésvendég segítségével játszom el az új szólóalbum dalait, lesz néhány kedvencem az előző 2001-es lemezről, de válogatok olyan Kispál és a Borz, Kiscsillag dalokból is, amelyek személyesebb hangúak, és végül lesz egy-két feldolgozás általam nagyra becsült előadóktól is.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 28. csütörtök, 20:00

Tizennyolc évvel az első szólóalbuma (Bandi a hegyről, 2001) után, 2019 januárjában jelentkezik a másodikkal Lovasi András, azóta - elmondása szerint - folyamatosan írta rá a dalokat, csak aztán elkérték mások, vagy egy Kispál, később egy Kiscsillag lemezen landolt sok közülük.

Végül csak a legszemélyesebbek maradtak, pont egy albumnyi dal. “Az eredeti koncepció az volt, hogy írok egy dalt 4 éves koromból, amikortól állítólag az első emlékeink datálódnak, aztán egyet egy kilencévesen átélt élményemről, és így tovább 5 évente egy dal, mire el nem érünk a mostani életkoromig, aztán végül annyi dal lett, hogy kicsit előre is szaladtam az időben. Az album hangszerelése minimalista lesz, nem akarom, hogy nagyon hasonlítson a zenekari dolgaimra, a személyességét azzal is megpróbálom megtartani, hogy egy-egy dalban a főszereplő a zongora vagy az akusztikus gitár és az ének, szóval minél csupaszabbra szeretném hagyni a dalokat, mindig csak annyi kiegészítő hangszerrel, amennyit feltétlenül igényel, és hogy számomra is izgalmas maradjon az előadása, mert én azért mindig jobban érzem magam, ha másokkal együtt állhatok színpadra. Így lesz ez a Vígben is, régi barátaim és egy-két meglepetésvendég segítségével játszom el az új szólóalbum dalait, lesz néhány kedvencem az előző 2001-es lemezről, de válogatok olyan Kispál és a Borz, Kiscsillag dalokból is, amelyek személyesebb hangúak, és végül lesz egy-két feldolgozás általam nagyra becsült előadóktól is."

 

Ajánlatunk


A Holle anyó a Müpa 2020-as zeneműpályázatának gyermekopera kategóriájában nyert díjat. Szerzője, Csengery Dániel több színdarabhoz és filmhez - például a Liza, a rókatündérhez - komponált zenét, számos művével pedig kifejezetten a fiatalabb közönséget célozta meg.

Bartos Erika nagysikerű mesesorozatának epizódjaiból Nagy Orsolya készít színházunk számára színpadi forgatókönyvet. Az óvodás korú nézőinknek szánt előadást a Kolibri Fészekben Andrusko Marcella rendezi.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Janikovszky-est vaksötétben / avagy a lemez két oldala

MiMozink Lurdy - Terem 1.

Egy egyedülálló képzeletszínházat élvezhet a közönség. "A lemez két oldala" címmel: Janikovszky Éva írásainak segítségével teljes sötétségben, csak a hangokra…

Dorottya

Gózon Gyula Kamaraszínház, Corvin Művelődési Ház - Erzsébetligeti Színház

Csokonai Dorottyája szellemes, vagány komédia a férfiak ellen fölkelő, elhanyagolt dámákról - költői bravúr, huncut, kócos remekmű Nagy-Kálózy Eszter jutalomjátékával!

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!