Program


Levente Péter műsora

Levente Péter műsora

Levente Péter: Kacagó Koncert Csillebércen

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 27. vasárnap, 10:00

Levente Péterről:
1961–1970 között az Állami Bábszínház tagja volt. 1965–1979 között a Magyar Televízió Zsebtévé című sorozatának Móka Mikije volt. 1970–1978 között pedig az Operettszínház tagja volt. 1978–1994 között a Mikroszkóp Színpad gyermekrészlegének színész-rendezője volt. 1979–1992 között a Magyar Rádió Ki kopog? című sorozatának főszereplője, rendezője volt. 1986 óta művésztanárként szakmódszertani előadásokat tart Viselkedéskultúra – egyéniség – személyiség címmel. 1987–2001 között a Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Színházak Szövetségének magyar központi alelnöke volt. 1988-ban jelent meg Ki kopog? című – Döbrentey Ildikóval és Gryllus Vilmossal közös – nagylemeze. 1991-től a Magyar Televízió Égbőlpottyant mesék című sorozatának főszereplő-rendezője. 1994–1995 között a Komédium Színház igazgató-főrendezője volt. 1998 óta az Evangélikus Hittudományi Egyetem Hittanárképző Tagozatának meghívott tanára a nyíregyházi Bessenyei György Tanárképző Főiskolán. 2001 óta a Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézetének meghívott tanára.
A Csillebérci Szabadtéri Színház vezetősége a műsor és helyszínváltozás jogát fenntartja!

Ajánlatunk


A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi kiszolgáltatottság történetét meséli el szívszorító egyszerűséggel és tisztasággal.

Kövess minket!


További ajánlataink


ATTRACTION Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon!

Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!