Program


Lenni vagy nem lenni
7

Lenni vagy nem lenni

Jürgen Hofmann—Lengyel Menyhért: Lenni vagy nem lenni
Komédia 2 részben.

Lengyel Menyhért forgatókönyvéből színpadra írta Jürgen Hofmann.
Fordította: Szántó Judit.

A vígszínházi változatot készítette: Marton László, Radnóti Zsuzsa, Deres Péter.

 više

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Last event date: Sreda, Maj 15 2013 19:30

A Lenni vagy nem lenni egy magyar szerző, Lengyel Menyhért művéből készült, világhírű film alapján született, és kiváló példája annak, hogy a zseniális tollú Lengyel Menyhért nemcsak az itthoni színházakat hódította meg, de Amerikát és a filmvilágot is. Ebben az elragadóan mulatságos történetében egy csapat színész küzd a hitleri démonnal a fennmaradásért, a színházért, s szembeszállnak a történelem nagy erőivel, és győznek.

1939 augusztusában vagyunk Varsóban. Látszólag még minden a rendes és békés kerékvágásban zajlik, de váratlanul egy alacsony, jellegzetes kis bajuszos ember lép a hentesbolt kirakata elé. Olyan ismerősnek alak… De vajon mit akarhat?

Ezzel az epizóddal kezdődik a darab, de e vészjósló kezdet után fordulatos komédiává, izgalmas és tartalmas krimivé változik. A Lenni vagy nem lenni az állhatatosság, a tehetség, a színházi varázslat és a túlélési ösztön története is. Csodálatosan emberséges, fordulatos és mulatságos mese egy színtársulat tagjairól, akik egy izgalmas és veszélyes csapdahelyzetben színészi képességük segítségével küzdenek a saját és mások életéért.

Az előadás a Thomas Sessler Verlag és Lengyel Menyhért örököseinek az engedélyével, a Hofra Kft. közvetítésével jött létre.

Naša ponuda


Balázs János zongoraestje – „Polonéz és rapszódiák”

A Tesztoszteron ironikus és humoros látlelet a nemek közti különbségekről és azonosságokról, frusztrációkról és félelmekről, magunkkal hozott és öntudatlanul is működő családi mintáinkról.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Pratite nas!


Preporuka


-30%
NYÁRI KÁROLY - NYÁRINDÍTÓ KONCERT Ulaznice

NYÁRI KÁROLY - NYÁRINDÍTÓ KONCERT

Budapest Kongresszusi Központ

Nyári Károly a koncerten a boldogság, az öröm és a szeretet életérzését fogja átadni a dalokon keresztül a közönségnek. A…

Hőseink mindent megtesznek, hogy megtalálják a receptet ebben a szellemes, frivol, sikamlós és pikáns komédiában. És még az is kiderül,…

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Culture at Home
online.jegy.hu

Enjoy our online streaming services from the comfort of your couch!

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja

Upozorenje! Vreme će uskoro isteći!
Preostalo vreme:
00:00

ulaznica (e) u korpi

ukupno:


Rok je istekao. Molimo, ponovo stavite stavke u korpu.