Program


Lelki Egészség Éjszakája
2

Lelki Egészség Éjszakája

Lelki Egészség Éjszakája
2017. november 11. 16.30-23.15
Kapunyitás: 16 órakor

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 11. szombat, 16:00

Helyszínek:
   H13, VIII. Horánszky utca 13.
-    DocuArt Mozi, IX. Erkel utca 15.
-    Józsefvárosi Galéria, VIII. József krt. 70.
-    Adna Café, IX. Török Pál utca 6.
-    Lelki Egészségvédő Alapítvány (LEA), IX. Ráday utca 33/b. VI. emelet 1.

A rendezvény témája a lelki egészség megőrzése, megkeresése, visszaállítása. A programsorozat alatt előadásokon, workshopokban, kerekasztal beszélgetéseken mélyíthetik el ismereteiket, vagy éppen szerezhetnek új ismereteket a résztvevők a lélekgyógyászat, egészségmegőrzés területén. Betekintést kapnak a harmónia, az elmélyült önvizsgálat világába, ismereteket szerezhetnek a lélek és a külvilág, a mindennapi élet filozófiájába, a művészetek és a lélek kapcsolatába.
A programok karszalaggal látogathatók. A belépőjegyek a rendezvény napján, a programok helyszínén válthatók be karszalagra. A programok befogadóképessége korlátozott. A programokra a www.lelkiegeszsegejszakaja.hu oldalon, vagy a helyszínen lehet regisztrálni. Egy jeggyel 3 programra regisztrálhat honlapunkon. A villámtanácsadásokra, és a lelki gondozásra – a 3 regisztrált program felett – a honlapon szereplő telefonszámokon jelentkezhet.
A rendezvény napján több program is fut párhuzamosan. Azért mennek párhuzamosan a programok,, hogy minden kedves látogatónk találjon kedvére való programot. Ha az egyik program betelt, nézzen körül, biztosan talál más, önnek tetsző programot. A H13, az Adna Café, a DocuArt előterében kávézók várják önöket.
A rendezvényközpont a H13, ahonnan kényelmes sétával bármely más helyszín 10 percen belül elérhető, s természetesen a helyszínek is ugyanígy, egymástól 5-10 perces sétával bejárhatók.

Az esten hallhatunk előadásokat többek között a virtuális terek pszichológiájáról, a nehezített gyermekáldás lelki hátteréről, párkapcsolati és szexuális kérdésekről, a mesék és a gyász kapcsolatáról. Részt vehetünk workshopokon, ahol megismerhetjük többek között a fókuszolás, a zeneterápia, az erőszakmentes kommunikáció, a szupervízió technikáit.
dr, Antalfai Márta előadásán az alkotás és lelki egészség kapcsolatáról, dr. Kapitány Föveny Máté a szermentességről lesz szó, Gerlóczy Márton és Karafiát Orsolya „Szirén az Elvonókúrán” címmel beszélgetnek a függőségekről.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

Ajánlatunk


Georges Bizet CARMEN Opera négy felvonásban, francia nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Kövess minket!


További ajánlataink


GESZTI SIXTY

Papp László Budapest Sportaréna

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Mamma Mia! Szép

Madách Színház

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. 2014-es…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!