Program


Lélektől lélekig...,s tovább...
2

Lélektől lélekig...,s tovább...

Időutazás verssel és zenével korosztályokon innen s túl..

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 8. szerda, 19:00

Kedves Néző!

Ahogy a cím is utal rá, az előadással egyfajta belső utazásra hívunk. Segítségünkre van a mindnyájunkban élő gyermek, “akivel” megtesszük e hosszú utat lélektől lélekig.

Hiszünk a versekben és a mesékben, melyeket előhívhatunk zenével, énekhanggal, mozdulatokkal…

Közös kultúránk, a magyar nyelv alapján tanult gyermek- és népdalok, versek-mesék, táncok, s ezekre “felelnek” a hetvenes-nyolcvanas években született kortárs alkotások, melyekre vagy nézőként, vagy előadóként reflektáltunk akkor, s reflektálunk ma, a mai tudásunkkal, élményanyagunkkal, nyitottságunkkal, esetleg bezártságunkkal… Merünk-e, tudunk-e elindulni lélektől lélekig? Talán az előadással megtalálhatjuk a választ.

Szerkesztő: Molnár Ildikó
Rendező: Koltai Judit

Ajánlatunk


Különleges koncertre készül Bocskor Bíborka zenekara: a Magashegyi Underground ritkán szokott akusztikus koncerteket adni – az elmúlt évtizedek „csendesülős” hulláma őket valamiért elkerülte. a Városmajori Szabadtéri Színpad ez irányú felkérésének végül a korábbi közös szép emlékek után – kétszer adtak itt szimfonikus koncertet, 2016-ban és 2019-ben – nem tudtak ellenállni.

Négy különböző karakterű barátnő találkozik egy spanyol tengerpartra tartó vonaton, hogy fiatalkori kalandjaik felidézésével megszabaduljanak a mindennapok problémáitól, és kiélvezzék nyári szabadságukat.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Kövess minket!


További ajánlataink


“Szeretni bolondulásig” Szécsi Pál dalai Szép

Várkert Bazár

Az első, nagysikerű Megasztárban feltűnt Mujahid Zoltánt az évek során számtalanszor hasonlították Szécsi Pálhoz, így néhány éve arra a döntésre…

Brooklyni mese

Belvárosi Színház

Woody Allen a rá jellemző emberismerettel és sziporkázó humorral tárja elénk az emberi kicsinység és nagyság egész tárházát. Nagy büszkeség,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!