Program


LazulÓrák

LazulÓrák

A LAZULÓRÁK Játékos Relax foglalkozás egy olyan segítség, amely hatékonyan támogatja a gyerekek iskolai és társas életét. Tanulás, figyelem, indulatok, barátok, tanári elvárások, önbizalom és még sorolhatnánk, milyen összetett fogalom is az "iskolai élet".

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 21. hétfő, 17:30

LazulÓrák

A LAZULÓRÁK Játékos Relax foglalkozás egy olyan segítség, amely hatékonyan támogatja a gyerekek iskolai  és társas életét. Tanulás, figyelem, indulatok, barátok, tanári elvárások, önbizalom és még sorolhatnánk, milyen összetett fogalom is az "iskolai élet".

Szeptembertől induló 8 alkalmas foglalkozás során a gyerekek sok olyan játékos gyakorlattal, feladattal és relaxációs módszerrel ismerkednek meg, amelyek segítik őket ebben az összetett iskolai világban.

Nem mellékes szempont, hogy mivel gyerekekről van szó, természetesen sok mozgás, játék, vidám,elfogadó légkör várja minden alkalommal a gyerekeket, ami már önmagában feltöltő.

A foglalkozást Solymosiné Hoós Gabriella gyermekjóga oktató, mentálhigiénés segítő szakember vezeti.

Ajánlatunk


Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet abszurditása? Nem véletlen. A világirodalom egyik legizgalmasabb magányos hőse ihlet minket, egy szélmalmokkal, és a valódi bűnnel szembeszálló szent fantaszta, az igazság groteszk bajnoka. Hogyan reagál a társadalmunk egy alig hetven kilós önjelölt huszárezredre? What would Kinizsi do?

Számít-e a múzsa csókja, és egyáltalán mi az? Honnan és hogyan jön a zene, a szöveg, és minden, amit nem a „józan ész” hoz létre, de ami nélkül az életnek semmi értelme?

Kövess minket!


További ajánlataink


Fejes Endre - Presser Gábor: Jó estét nyár, jó estét szerelem

Pesti Magyar Színház, Sinkovits Színpad

A Jó estét nyár, jó estét szerelem a magyar zenés színházi irodalom egyik legkülönlegesebb, egyben legsikeresebb darabja. Ősbemutatója óta igazi…

Két jubileum varázslatos találkozása a Müpa színpadán: a Talamba Ütőegyüttes fennállásának huszonötödik évfordulóját Muszorgszkij idén százötven éves zeneművével, az Egy…

A magyar irodalom egyik legszívbemarkolóbb alkotása felnőtteket, fiatalokat egyaránt megérint. Közös gondolkodásunk és közbeszédünk része lett a grund, amely a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!