Program


Lakatos Ablakos Dezső Ösztöndíjasok koncertje 3.1 / CAFe Budapest 2016

Lakatos Ablakos Dezső Ösztöndíjasok koncertje 3.1 / CAFe Budapest 2016

Oláh Dezső Trió feat. Pecze Balázs

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. október 7. péntek, 18:00

A Lakatos Ablakos Dezső-ösztöndíjat pályakezdő jazzmuzsikusok támogatására hozta létre az Emberi Erőforrások Minisztériuma. A pályázatokat kiváló muzsikusokból álló kuratórium bírálja el. A korábbi években díjazott volt Lakatos Pecek Krisztián, Pozsár Máté és Vörös Janka, a múlt évben Lakatos Sándor, Miklós Szilveszter és Mózes Tamara. Idén a szokásoktól eltérően nem három, hanem négy művész támogatásáról döntött a kuratórium: Oláh Dezső és Pecze Balázs mellett Kanizsa Georgina és Balogh Zoltán megosztott támogatásban részesült.

Pecze Balázs 1988-ban született, a Weiner Leó Zeneművészeti Szakközépiskolában, majd a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen képezte magát, tanulmányait trombitaművészi és trombitatanári mesterdiploma megszerzésével zárta. Több versenyen ért el kiváló helyezést. A Junior Prima díjas billentyűs, Oláh Dezső pályafutását számtalan szakmai díj és a lehető legváltozatosabb zenei együttműködések szegélyezik. A komolyzenei kezdeteket a zongora bűvölete határozta meg, majd tizennyolc éves korában berobbant a hazai jazzéletbe. Triójának repertoárja újraértelmezett jazz standardekből, klasszikus zenei feldolgozásokból és a zenekarvezető kompozícióiból áll.

A trió tagjai:
Oláh Dezső – zongora, Oláh Péter – nagybőgő, Pecek Lakatos András – dob
 

 


 

Ajánlatunk


Glattauer vígjátéka nagy emberismerettel és virtuozitással sodorja nézőjét a hősökkel együtt a jövő meglepetései felé...

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Sopronban a Tánc Világnapját megalapítása óta minden évben megünnepeljük egy olyan műsorral, ahol a város tánccal foglalkozó csoportjai lépnek fel.

Kövess minket!


További ajánlataink


DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!