Program


KULISSZÁK MÖGÖTT: Szemes Mari

KULISSZÁK MÖGÖTT: Szemes Mari

Kulisszák mögött
Vetítéssorozat nagy színészekről
SZEMES MARI

 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 5. hétfő, 18:00

"A végletek embere vagyok. Teljesen fölöslegesen és minden átmenet nélkül esem az egyik hangulatból a másikba. Tragédia és vígjáték. Ezt a kettőt érzem igazán a színpadon és a magánéletben egyaránt." A legendás Gellért Endre-osztályba járt, évfolyamuk olyan zseniális művészekkel gazdagította a színházi világot mint Soós Imre, Psota Irén, Horváth Teri, Váradi Hédi és Berek Kati. Fájdalmasan rövid, ám művészi értékteremtésben rendkívül gazdag színészi pálya volt az övé. Sokszínű tehetség volt, palettája a legtragikusabb árnyalatoktól a vígjátékig és az operettig terjedt. Játszott királynőt és munkásasszonyt egyformán hitelesen. Személyiségének és szerepformálásának varázslata volt, mindezt tetézte jellegzetes, különös alt hangja. Kiváló humorérzékkel rendelkezett, számos tévés és rádiós kabaréjelenetben közreműködött.

háziasszony:
SZEBÉNYI ÁGNES színháztörténész

Ajánlatunk


Számít-e a múzsa csókja, és egyáltalán mi az? Honnan és hogyan jön a zene, a szöveg, és minden, amit nem a „józan ész” hoz létre, de ami nélkül az életnek semmi értelme?

A jazz, blues, rock és funk iránt egyaránt fogékony gitáros, Mike Gotthard ezen a novemberi estén saját jazz-rock világába hívja közönségét, ahol a hangszereké és a dallamoké a főszerep. A koncert gerincét legújabb szólóalbuma, a Sensual Brutality anyaga alkotja, de első lemeze, az Intellectual Brutality már ismert kompozíciói is elhangzanak.

A Drezdai Staatskapelle nemcsak a világ egyik legrégebbi zenekara, de az egyik legjobb is: az utóbbi évtizedekben olyan karmesterek álltak az élén, mint Giuseppe Sinopoli, Bernard Haitink, Fabio Luisi és Christian Thielemann.

Kövess minket!


További ajánlataink


DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

De Profundis - Fülei Balázs zongoraestje

Zeneakadémia, Nagyterem

A Liszt Ferenc-, Artisjus és Junior Prima díjas zongoraművész, Fülei Balázs "De Profundis" koncertjén Chopin, Beethoven, Bartók, Messaiaen és Liszt…

akár -30%
HAYDN, MOZART, HUMMEL - BERECZ MIHÁLY Ferencsik/2 Jegyvásárlás

WOLFGANG AMADEUS MOZART: G-dúr szimfónia, K. 318 JOHANN NEPOMUK HUMMEL: a-moll zongoraverseny, op. 85 *** JOSEPH HAYDN: 39. (g-moll) szimfónia,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!