Program


KRIZ & Jesús Molina / Jazz Showcase

KRIZ & Jesús Molina / Jazz Showcase

Amikor két rakéta találkozik. Csapó Krisztián harsonaművész fúziós, jazz-funk szólóprojektje, a KRIZ csak úgy repül a nemzetközi hírnév felé. Vendége, Jesús Molina kolumbiai zongorista a világon az egyik legkáprázatosabb karrierkezdetet mondhatja magáénak.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. január 28. szombat, 20:30

KRIZ & Jesús Molina

Amikor két rakéta találkozik. Csapó Krisztián harsonaművész fúziós, jazz-funk szólóprojektje, a KRIZ csak úgy repül a nemzetközi hírnév felé. Vendége, Jesús Molina kolumbiai zongorista a világon az egyik legkáprázatosabb karrierkezdetet mondhatja magáénak. Milliós nézettségű YouTube-videói mutatják, számára nincs lehetetlen a fehér és fekete billentyűkön. Sok közös vonzalmuk van: a groove, a latin, funkos, jazzes stíluselemek, a parádésan cikázó zenei megoldások. Céljuk az öröm megzenésítése.

A Magyar Rádió Jazz Harsona Tehetségkutató Versenyének döntőse, Csapó Krisztián New Yorkban és Londonban is képezte magát, majd amerikai színházi zenekarokban dolgozott. Keresett session zenész, közreműködött például Charlie Mindenen túl című Fonogram-díjas albumán, tagja a BJC Big Bandnek, a Nart Orchestrának, a Budapest Ragtime Bandnek, a László Attila Fusion Circusnek és a Budapest Scoringnak. A KRIZ 2022-ben debütált a nagyrészt saját kompozíciókat felvonultató The Journey Home című lemezzel, amelyen közreműködik Hadrien Feraud, Borlai Gergő és Tom Jones trombitása, Ryan Quigley is.

Jesús Javier Molina Acosta még csak huszonhat éves, de már olyan nevekkel dolgozott együtt, mint Eric Marienthal, Mike Stern, John Patitucci, Randy Brecker vagy Arturo Sandoval. Csodagyerekként kezdett zongorázni, majd a szaxofonnál tett kitérőt, hogy tizenöt évesen visszatérjen a billentyűkhöz. Jazzt is a YouTube-on hallott először, amikor Oscar Peterson és más legendák technikáját és zeneiségét próbálta elsajátítani. A Berklee College of Music hallgatójaként teljes ösztöndíjjal végezhette tanulmányait, és immár maga is tanít. A mélyen hívő Molina számára minden koncert ünnep, de játékostársai és közönsége számára is.

Csapó Krisztián......................................................................harsona

Pecze Balázs.........................................................................trombita

Soso Lakatos Sándor.............................................................szaxofon

Tálas Áron..............................................................................zongora, Fender Rhodes

Mike Gotthard.........................................................................gitár

Gudics Martin.........................................................................basszusgitár

Gudics Marcell........................................................................dob

Vendég:

Jesús Molina..........................................................................zongora, billentyűs hangszerek

Rendező: Müpa

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Kövessen minket!


További ajánlataink


KONCZ ZSUZSA 2024 Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára. A koncert címe…

A Harry Potter filmzenék mágikus világa

MOM Kulturális Központ

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!