Program


Krampácsolók

Krampácsolók

Humorhétfő a Mozdonycsarnokban KAP-pal és Jankloviccsal

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 13. péntek, 22:15

Mindkét hősünk kapcsolódik az Operához: Kovács András Péter nem is titkolhatná, hogy már háromszor is fellépett az Eiffel Műhelyházban a Joyful! programokban, amelyeket az intézmény tulajdonképpen az ő ötletére rendezett meg 2020 szeptemberében, az egészségügyben dolgozók iránti főhajtásként. És ő írta újra Az ezred lánya című opera dialógusait is. Janklovics Péter pedig, ha titkolja is, operás felesége révén szintén kötődik ide, tehát afféle operasógor, arról nem is szólva, hogy A zenegyűlőlő című műsora az Erkel Színházban vendégszerepel. Ahogy elindul a szezon hónapjainak egy-egy hete, ők már az első este itt lesznek, hogy azokat a bánatos hétfőket a vasútival összemixelt operás közegben, magasművészetileg és talajközelileg is értelmezhető módon oldják fel a késő éjszakában – muzsikával és kulturált italfogyasztási lehetősséggel megtoldva a krampácsolást. És figyelem: mert ez az operásbalettes-színházas műsoruk csak az Eiffelben látható és hallható, csak havonta egyszer, csakis hétfő esténként!

 


Közreműködik

Kovács András Péter

Janklovics Péter

 



Zongorán közreműködik

Dénes István

 

Rendező

Aczél András

 

 

Partnerünk

Dumaszínház

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Kövess minket!


További ajánlataink


Nyitókoncert - NEMZETI FILHARMONIKUS ZENEKAR Szép

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

A Margitszigeti Színház a Nemzeti Összetartozás Napját a Nemzeti Filharmonikus Zenekarral ünnepli ez évben is. Közreműködik: Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész,…

20°C felett 20% kedvezmény

József Attila Színház

Tombol a tavasz, vár rád a #JASZ! Fiatal társulatunk tehetséges sztárjainak minden előadását 20% bulikedvezménnyel nézheted meg évadzárás előtt!

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!