Program


Kozmosz-szösz

Kozmosz-szösz

Amikor A Repülő Csészealjhoz címzett kávézóba betéved egy mindnyájuktól különböző, bajba jutott földönkívüli gyerek, akkor nincs mese: fölül kell emelkedni a bosszúságokon, össze kell hangolni a különbözőségeket és meg kell találni azt, amiben valamennyien hasonlítunk egymásra – a Föld nevű bolygón innen és túl.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 11. péntek, 10:00

Kolozsi Angéla: Kozmosz-szösz

Az emberek itt, a Föld nevű bolygón rengeteg mindenben hasonlítanak egymáshoz. Földesné Gizike, Sztella kisasszony és Béla, a szabadnapos rendőr például rendszeresen megfordul a Kávézó A Repülő Csészealjhoz nevű helyen: Gizike és Sztella felszolgálóként, Béla kávéfogyasztóként.

Az emberek itt, a Föld nevű bolygón számtalan dologban különböznek. Gizike rendszerető, Sztella kisasszony szétszórt, Béla tétova.

Az emberek itt, a Föld nevű bolygón tengernyi dolog miatt bosszankodnak. Gizikét idegesíti Sztella kelekótyasága, Sztellát türelmetlenné teszi Gizike bogarassága, Béla pedig… Béla csak tétova. És ez mindenkit idegesít.

Az emberek itt, a Föld nevű bolygón gyakran nehezen jönnek ki egymással…

Aztán amikor A Repülő Csészealjhoz címzett kávézóba betéved egy mindnyájuktól különböző, bajba jutott földönkívüli gyerek, akkor nincs mese: fölül kell emelkedni a bosszúságokon, össze kell hangolni a különbözőségeket és meg kell találni azt, amiben valamennyien hasonlítunk egymásra – a Föld nevű bolygón innen és túl.

Szereplők:
Földesné Gizike.......... SZŐTS ORSI m.v.
Sztella kisasszony....... MAKRA VIKTÓRIA m.v.
Mezei Béla.................. KENÉZ ÁGOSTON e.h.

díszlettervező / jelmeztervező / bábtervező: SZŐTS ORSI
zeneszerző: LAUN LÁSZLÓ
a rendező munkatársa: ÖRDÖG KITTI MÓNIKA
rendező: KOLOZSI ANGÉLA

Ajánlatunk


zenés játék két részben

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Kövessen minket!


További ajánlataink


A Margitszigeti Színház a Nemzeti Összetartozás Napját a Nemzeti Filharmonikus Zenekarral ünnepli ez évben is. Közreműködik: Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész,…

Isteni végjáték / David Javerbaum / a Kultúrbrigád előadása Szép

Átrium

A Teremtő Alföldi Róbert bőrébe bújva meglátogat minket, hogy angyalaival karöltve bemutassa legújabb projektjét, a modern kor igényeire átszabott Tízparancsolatot!

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!