Program


Közép-Európa Táncszínház:K-Arcok – Vasas Erika: ONlife

Közép-Európa Táncszínház:K-Arcok – Vasas Erika: ONlife

színházterem
jegyár egységesen: 3500 Ft
támogatói jegy: 5000 Ft
időtartam: 45 perc
korosztály: 12+
Az előadásban füstöt és stroboszkópot használunk.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 12. péntek, 19:00

A velünk történő események virtuális megosztása, publikálása társadalmi igénnyé és trenddé változott, melynek talán a legnagyobb csapdája a tartalom torzítása, és a valóság különféle módokon történő korrigálása. Tökéletesre állított fények, remek összhatás, makulátlan környezet, beállított pozíciók, és irigylésre méltó, sosem hullámzó, mindig egységes és kiegyensúlyozott kedélyállapot.

Egyre nagyobb szakadék teremtődik e kitalált, steril világ és a realitás között, ahol evidencia, hogy az emberek nem hibátlanok, életükben magasságok és mélységek követik egymást. Ennek a természetes amplitúdónak eltagadása alapjaiban mond ellent a valóságban működő emberi lét dinamikáinak, és ezért egyre növekvő erőfeszítést igényel ennek elrejtése a virtuális térben.

Főszereplőnk a saját maga által kreált, fiktív virtuális világ és a szépítetlen realitás között ingázik, majd idővel egyre elhatalmasodni látszik életében a hamis profil, mellyel azonosulása felveti a kérdést, miként őrzi meg valódi énjének, személyiségének szuverenitását. A perfekció szüntelen hajszolása közben, azon kapja magát, hogy online avatárja saját életre kel, mely felett már nincs kontrollja, nincs irányítása. A realitás fakósága, tökéletlensége egyre terhelőbbé válik számára, a kontraszt egyre több belső konfliktust generál önmagában, amely elkerülhetetlenné teszi a szembenézést a valósággal.

A K-Arcok című sorozat a Közép-Európa Táncszínház kivételes szakmai kezdeményezése, mely eddig hat sikeres produkciót tud maga mögött, melyet Lábán-díj jelölés és Monotánc-fődíj jelez. Célja a hazai kortárstánc esszencia leképezése olyan kivételes alkotói egyéniségek segítségével, mint Réti Anna, Hód Adrienn, Halász Gábor és Kun Attila, vagy Molnár Csaba és Mészáros Máté. A szóló műfajának köszönhetően a táncos színpadi jelenlétében és a próbafolyamat alatt a koreográfus felkínálta ötletekre adott válaszaiban rajzolódik meg az előadó személyisége, így válhat két alkotó entitás közös munkája egy-egy karcolattá, arcképpé.

Előadó: Sinka Lídia
Fény: Selmeczi Mercédesz
Koreográfus: Vasas Erika

Támogatók: Budapest Főváros Önkormányzata, Nemzeti Kulturális Támogatáskezelő, Nemzeti Kulturális Alap, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Közép- Európa Táncszínház Alapítvány, Bethlen Téri Színház

Ajánlatunk


Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az egyik legkeresettebb hangszerén - Joni Mitchelltől Bob Dylanig a legnagyobbakkal játszott.

Kövess minket!


További ajánlataink


DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

Szentpéteri Csilla & Band - “Mojito” koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten! Vendég: Carolyn Zhang Yu koloratúrszoprán

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!