Program


Koncz Zsuzsa Aréna koncert 2022

Koncz Zsuzsa Aréna koncert 2022

„A Szabadnak születtél különleges helyet foglal el lemezeim sorában. A rendkívüli körülmények rendezte, drámai események, történések lenyomata. Egy váratlan, sorsokat megfordító történelmi pillanat, amiben a főszereplők ugyan mi magunk vagyunk, de a cselekvési lehetőségeink mások által meghatározottak” – mondta Koncz Zsuzsa.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. március 5. szombat, 20:00

Kedves Jegyvásárlók!

Ezúton szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy Koncz Zsuzsa tizenharmadik Aréna koncertje a jelenleg is fennálló járványügyi helyzet miatt, egy későbbi időpontban kerül megtartásra.

Egy olyan új időpontot kerestünk a művésznővel közösen, amikor a világot feltehetőenmár nem fenyegeti a járvány, amikor újra biztonságosnak érezhetjük világunkat, amikor újra együtt élvezhetjük a zenét és azt, hogy összetartozunk, tehát amikor már mindannyian újra „szabadok” leszünk. A nagykoncertnek ezért lett „Szabadnak születtél” a címe, ami egybenKoncz Zsuzsa a pandémia alatt készült és kiadott stúdióalbumának a címe, és ami hónapok óta aranylemez is már.

A 2021. október 2-án a Papp László Budapest Sportarénába meghirdetett Koncz Zsuzsa koncert, az eredeti helyszínen 2022. március 5-én lesz.

A koncerten Koncz Zsuzsa generációkon átívelő egyedülálló életműve, a jelenre reagáló és mindenki által ismert slágerei mellett, a „Szabadnak születtél” című lemezének dalai is felcsendülnek majd.

„A dalaim számtalan gondolatot, érzelmet, fogalmaznak meg. Csupa olyasmit, amit látok, ami történik velem, körülöttem, amit szeretek vagy épp utálok, amit érzek, vagy minderről gondolok: szabadságról, igazságról, hazaszeretetről, álnokságról, árulásról, gazemberségről, szeretetről, szerelemről, barátságról, veszteségről, a jövőről, a sors kiszámíthatatlanságáról, életünk apró vagy épp meghatározó mozzanatairól. A jövő évi márciusi koncertemen mindezt szeretném megosztani azokkal, aki ott lesznek, mert volt türelmük kivárni az időt, amely sajnos csak most jött el, illetve mindenkivel, aki eljön, mert érdekli az, amit ez a koncert remélhetőleg adhat neki.

Mindenekelőtt, és MINDEN helyzetben erős meggyőződést arról, hogy: „Szabadnak születtél”!” –nyilatkozta a művésznő.

Az Aréna koncertre megváltott belépőjegyek az új időpontra érvényesek, melyekkel a továbbiakban nincs teendője, ígyazzal a koncert az új dátumon (2022. március 5-én)látogatható. Amennyiben a rendezvényre vásárolt parkolójegyet is, úgy természetesen az is érvényes az új dátumra.

Köszönjük türelmét és megértését, jó egészséget kívánunk!

Üdvözlettel:
Broadway Event Kft.

Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!

Ajánlatunk


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

romantikus vígjáték két részben

Kövessen minket!


További ajánlataink


Táncháztalálkozó

Papp László Budapest Sportaréna

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Oidipusz Szép

Radnóti Miklós Színház

Szophoklész drámájából Robert Icke készített egy izgalmas, friss, modern átiratot. A jól ismert ókori történet ezúttal napjainkban, egy választás éjszakáján…

Szerelem, érzékiség, pénz és botrány utáni hajsza Jean de Létraz pazar bohózatában, parádés szereposztással a Veres 1 Színház előadásában. Házasoknak…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!