Program


Kolbász, sör, pálinka Fesztivál

Kolbász, sör, pálinka Fesztivál

Rengeteg árus gazdagítja a gasztronómiai kínálat színvonalát július 14-16. között a Ferences-kertben először megrendezendő Sör- és Kolbászfesztiválon.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 16. vasárnap, 10:00

Az ételválasztékban lesz többek közt házi rétes, lángos, tócsni, csülök, töltött káposzta, 25 méteres hússtandon 18 fajta kolbászkülönlegesség - köztük macedón, békéscsabai és bajor kolbász is. Az édesszájúakat egy hatalmas fagyikamion is várja, a palacsinta- és gofriimádókat a Twist Crepe & Waffel.

A jóféle söröket és ételeket pörgős zenék mellett "ugrálhatjuk le", amiről a három nap során többek közt a Groovehoose, a 35 éves jubileumát ünneplő Bikini, Keresztes Ildikó, Zoltán Erika, a Dolly Roll, a Kozmix és Kasza Tibi gondoskodik.

Szombaton délelőtt gyerekprogramok is várják a családokat, vasárnap pedig a Hortobágyi csikósok extra produkciója! A péntek délutántól vasárnap estig tartó zenei és gasztronómiai lazulást egy látványos tűzijáték zárja. 

Ajánlatunk


Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Kövess minket!


További ajánlataink


Killer Queen

Erkel Színház

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show, a számtalanszor díjazott és méltatott világhírű Killer Queen együttes érkezik egy felejthetetlen koncertre!

ATTRACTION Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon!

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!