Program


Kérész Művek 53. - Képző Művek

Kérész Művek 53. - Képző Művek

Kérész Művek – Képző Művek
Performansz-kocsma sorozat
9 évad, 53 epizód

 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 24. szombat, 20:00

Egy előadás, mely egyazon napon megszületik, kiteljesedik, és meghal.

Ez alkalommal az Artus Stúdió képzőművészei alkotnak az Artus társulat előadóinak közreműködésével.

Alkotók: Baló Dániel, Csató József, Fischer Balázs, Ilka Rita, Király Gábor, Knyihár Bence, Mohácsi András, Nagy Géza, Nádor Tibor, Rabóczky Judit, Sinkovics Ede, Turcsány Villő, Varga Virág

Minden Kérész Művek premier. A társulat művészei egy adott témára, egyetlen intenzív próbanap alatt hoznak létre egy új, egyedi, egyszeri és megismételhetetlen előadás-eseményt. Ami aznap este történik, az abban a formájában soha többet nem lesz látható.

A Kérész Művek sorozat minden estje szokatlan, izgalmas és kiszámíthatatlan az alkotó-előadók és a nézők számára egyaránt. Nincs színpad, nincs nézőtér. A nézők és művészek, mint egy kávéházban, asztaloknál ülve kötetlenül beszélgethetnek, miközben folyamatosan vizuális, zenei és színházi akciók történnek körülöttük.
A Kérész Művek meghatározhatatlan műfajára talán a „kortárs varieté” vagy„ performansz-kocsma” lehetne a legjobb kifejezés.

Az Artus Kérész Művek performansz-kocsma sorozata 2010-ben indult útjára és a mai napig 52 epizódot mutattak be. Célja, hogy gondolatokban gazdag, formailag merész akciókkal élessze fel a „performance art” valódi szellemét, ahol a spontenaitás és az átgondoltság paradox módon, egyszerre érvényesül.
Az Artus társulat gyakran hív meg vendégművészeket egy-egy Kérész Művek est megalkotásához. A színház és tánc műfaján kívűl képzőművészek, zenészek, intermédia művészek, filmesek és programozók, olykor hazai vagy külföldi társulatok is kapcsolódnak a kreatív munkához.

Ajánlatunk


A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át New Yorkig a világ minden táján ünnepli a közönség.

ALESZJA POPOVA ÉS ARHANGLESZKI VLADIMIR TÁNCSTÚDIÓJA ÉVZÁRÓ BALETT GÁLA

A Cambridge-i St John's College Kórusa régi ismerősünk: karácsonyi műsorával már két ízben is nagy sikert aratott a Müpában.

Kövess minket!


További ajánlataink


DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

10 éves Jubileumi születésnapját ünnepli az Audi Aréna Győrben az EDDA zenekarral. Ennek a kerek évfordulónak köszönhetően az Audi Aréna…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!