Program


Kerekasztal – InSite Drama: Az óriás ölelése

Kerekasztal – InSite Drama: Az óriás ölelése

Kerekasztal – InSite Drama: Az óriás ölelése
a dunaPart4 - Magyar Kortárs Előadóművészeti Platform keretében
Magyar nyelven, angol felirattal

 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 30. csütörtök, 15:00

Komplex színházi nevelési előadás (TIE) 4-7 éves gyerekek számára, az InSite Drama és a Kerekasztal Színházi Nevelési Központ koprodukciójában.
Az Óriás ölelése egy 4-8 éves gyerekek részvételére épülő színházi előadás és játék. Az előadást minden alkalommal a csoport saját termében, egy csoportnyi gyerek részvételével valósítjuk meg.
Elsősorban középső- vagy nagycsoportosoknak, illetve olyan vegyes csoportoknak ajánljuk, amelyben több nagyobb gyerek van.

A vég nélkül zabáló, falánk óriás mindent feneketlen bendőjébe töm. A szegény emberek éheznek. Jancsi nekivág a sötét, ijesztő erdőnek, hogy síró kistestvére, és éhező családja számára találjon ennivalót…

A program a legfiatalabb korosztálynak szól, ebben a kategóriában a legelsők között Magyarországon. A történet a fogyasztásról, a társadalomról és a környezetről, a környezet védelméről gondolkodtat mesei keretben, játékos formában.

A mese szövegét a birminghami Big Brum TIE Co. engedélyével használjuk.

Írta: Chris Cooper
Fordította: Hajós Zsuzsa
Színész-drámatanárok: Bethlenfalvy Ádám, Nyári Arnold
Rendező, díszlet- és jelmeztervező: Ceri Towsend

Ajánlatunk


Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek a helyzetükkel? Mi történik, ha a megannyi dolgozat javítása vagy az iskolai kirándulás kihat a pedagógus magánéletére?

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Kövess minket!


További ajánlataink


Madame Tussauds Budapest

Madame Tussauds, Palazzo Dorottya

A világ legújabb Madame Tussauds Budapest produkciójában 52 magyar és nemzetközi élethű viaszfigurával, lélegzetelállító installációkkal, rengeteg élménnyel, hang- és fényjátékkal,…

Killer Queen

Erkel Színház

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show, a számtalanszor díjazott és méltatott világhírű Killer Queen együttes érkezik egy felejthetetlen koncertre!

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!