Program


Káva Kulturális Műhely - MU Színház: Gubanc

Káva Kulturális Műhely - MU Színház: Gubanc

A Káva legújabb színházi programjában ismét együtt játszhatnak színészek és résztvevők. Olyan közös játékteret hozunk létre, ahol a gyerekek szabadon gondolkodhatnak arról, miért nehéz jó gyereknek lenni!

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2014. november 22. szombat, 11:00

Káva Kulturális Műhely - MU Színház: Gubanc
Nyilvános gyerekelőadás 2., 3. osztályos gyerekeknek (8-10 éveseknek).

A Káva legújabb színházi programjában ismét együtt játszhatnak színészek és résztvevők. Olyan közös játékteret hozunk létre, ahol a gyerekek szabadon gondolkodhatnak arról, miért nehéz jó gyereknek lenni!

Előadásunk kiindulópontja egy mai mese, melynek főszereplője egy kisfiú, aki egy ismeretlen és kiszámíthatatlan képzeletbeli világba kerül, ahol egészen másként működnek a szabályok, mint az ismerős és megszokott hétköznapok világában. Egyszerre félelmetes és felszabadító ez a képzeletbeli világ, ahol a kisfiúnak újra kell tanulnia: mit jelent az erőszak és a hatalom, mit jelent a hazugság és az őszinteség, a szófogadás és az igazságosság.

A játék során színészek és gyerekek valamennyien nézői, alkotói és résztvevői is a történetnek. A közös gondolkodás célja, hogy kérdéseink segítségével minél alaposabban megvizsgáljuk, és minél mélyebben megértsük a minket körülvevő és bennünk élő ismerős és ismeretlen világokat.


„ A mesék megmutatják a rendet, és a hozzájuk vezető utat, hogy összhangba hozzuk az ösztönöst és a racionálist!” (Marie Louise von Franz)

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel produkciója.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

Kövess minket!


További ajánlataink


Szállj fel szabad madár

Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ

Honfoglalás, Európa, Magyarország, Nemzeti dal, Hazám, hazám, István, a király, … Magyarország ikonikus dalai két felvonásos, 21. századi látványvilágú nagyszabású…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!