Program


Kabóca Bábszínház - Jack, a megmentő

Kabóca Bábszínház - Jack, a megmentő

Amos, a kivételes tehetségű zenebohóc meséli el az ifjú Jack történetét.
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 20. vasárnap, 10:00

Miután Jack az egyetlen, aki halált megvető bátorsággal bemerészkedik a titokzatos erdőbe, együtt izgulhatunk érte, miközben a Lükeröpke segítségével túljár a szemtelen Loposszumok eszén, s visszaszerzi azt az iránytűt, aminek a segítségével aztán mégsem jut haza. Vajon ki követi a fák között rejtőzködve és hány tojás segítségével lehet legyőzni a Furmányos Ormányost? Jack, a megmentő lassan, de minden kérdést megválaszol nekünk.

Az előadást 3 éves kortól ajánljuk!

A 4 vagy 5 fő részére szóló családi kedvezményes jegyárakat a babaszínházi előadásra VAGY a gyermekelőadásra a rendszer automatikusan érvényesíti.

A 4 vagy 5 fő részére szóló KOMBINÁLT családi jegyet (egy babaszínházi és egy gyerekszínházi előadásra) keressék a Kabóca Bábszínházban!

Ajánlatunk


Székely Csaba Az igazság gyertyái című műve a bözödújfalusiak megpróbáltatásainak állít emléket. A szerző mély empátiával és sajátos humorral fordul e kifejezetten megrendítő téma felé. Egy olyan közösség életébe nyerünk bepillantást, akik mindig is jól megfértek egymással, kivéve a történelemnek abban a négy évben, amikor a hatalom erőszakkal beleszólt az életükbe.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Kövess minket!


További ajánlataink


Barabás Lőrinc Quartet & Sena Szép

Városmajori Szabadtéri Színpad

Barabás Lőrinc trombitás és zeneszerző a budapesti zenei élet egyik meghatározó szereplője. Ezen az estén az Irie Maffiából ismert énekesnővel,…

Killer Queen

Erkel Színház

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show, a számtalanszor díjazott és méltatott világhírű Killer Queen együttes érkezik egy felejthetetlen koncertre!

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!