Program


Jubileumi zenekari koncert

Jubileumi zenekari koncert

A Társulat zenekarának ünnepi koncertje egy utazás. Utazás a Kárpát-medencében, megszólaltatva Erdély, Kárpátalja és Felvidék változatos, mindig magával ragadó, egyedi muzsikáját. A koncert folyamán közreműködnek a Magyar Állami Népi Együttes táncosai.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 3. péntek, 15:00

Ami jó, az jó – Ünnepi koncert Tátrától a Hargitáig

70 éves a Magyar Állami Népi Együttes

A Társulat zenekarának ünnepi koncertje egy utazás. Utazás a Kárpát-medencében, megszólaltatva Erdély, Kárpátalja és Felvidék változatos, mindig magával ragadó, egyedi muzsikáját. A koncert folyamán közreműködnek a Magyar Állami Népi Együttes táncosai.

„Ami jó, az jó”, mondta egykor Ilka Gyuri híres széki cigányprímás, amikor megdicsérték a hegedűjátékát. Ezzel az igazsággal nehéz volna vitatkozni, hisz ami jó, az tényleg jó!

Zenei szerkesztő: Pál István Szalonna

Rendező: Ágfalvi György

Előadja: Magyar Állami Népi Együttes zenekara

Szólót énekel: Kubinyi Júlia, Pál Eszter, Hetényi Milán

Zenekarvezető: Radics Ferenc

Művészeti vezető: Pál István Szalonna

Együttesvezető: Mihályi Gábor

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Fischer Ádám több mint fél évszázada kezdődött karmesteri pályája sokféle szálon kapcsolódik hazájához: a Rádiózenekar, az Operaház, a Müpa, az Osztrák-Magyar Haydn Zenekar mind munkássága fontos fejezetei.

Kövess minket!


További ajánlataink


Madame Tussauds Budapest

Madame Tussauds, Palazzo Dorottya

A világ legújabb Madame Tussauds Budapest produkciójában 52 magyar és nemzetközi élethű viaszfigurával, lélegzetelállító installációkkal, rengeteg élménnyel, hang- és fényjátékkal,…

Nem titok, hogy Snétberger Ferenc, a 2024/25-ös évad művésze legkedvesebb zenészpartnerei közé tartozik Anders Jormin svéd bőgős és Joey Baron…

Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!