Program


Jazzy Tower-Boggie (Csemer Boglárka & zenekara)
4

Jazzy Tower-Boggie (Csemer Boglárka & zenekara)

Csemer Boglárka BOGGIE
Jazzy Tower-koncert
2 óra, egy szünettel

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2014. július 19. szombat, 20:00

Csemer Boglárka, BOGGIE, fiatal dalszerző és énekesnő kisgyermek korától az éneklés és a zene megszállottja. Komolyzenei tanulmányai után a Kőbányai Jazz Stúdió ének szakán tanult. Ezután találkozott azóta állandósult zongoristájával és szerzőtársával, Sebestyén Áronnal, akivel egyik első közös szerzeményüket, a Japánkert című dalt a Magyar Jazzszövetség különdíjjal jutalmazta.

Boggie már több éve zsűritag volt a budapesti Francia Intézet Chanson-versenyén, amikor 2013 áprilisában megjelent első, háromnyelvű albuma. A kizárólag saját szerzeményekből álló lemez a Tom-Tom Records gondozásában látott napvilágot, majd a Mahasz eladási lista 4. helyéig kúszott, és a 3. helyen indított az amerikai Billboard magazin jazz album listáján, illetve ugyanott 17. a világzenei albumok között.

Boggie fellépett többek között a Sziget Fesztiválon, a Budapest Music Centerben, a párizsi Jazz Sur Seine fesztiválon, Frankfurtban, Amszterdamban és Bécsben.

2013 decemberében készült el első videóklipje, Parfüm/Nouveau Parfum címmel, amely meghozta számára a világhírnevet. A francia és a magyar nyelvű verzió egyaránt hatalmas népszerűségre tett szert, több mint 10 millió ember volt kíváncsi rá alig néhány hét leforgása alatt. Készített vele interjút a német RTL, a Good Morning Amerika, jelent meg róla cikk az ELLE francia kiadásában, valamint több száz hazai és nemzetközi hírportálon.

Csemer Boglárka BOGGIE - ének
Sebestyén Áron – zongora
Simkó-Várnagy Mihály – elektromos cselló
Szabó Tamás - dob

Ajánlatunk


zenés játék két részben

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Kodály Zoltán SZÉKELY FONÓ Életképek magyar nyelven, magyar és angol felirattal

Kövess minket!


További ajánlataink


GESZTI SIXTY

Papp László Budapest Sportaréna

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Carmen

Budapesti Operettszínház

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!