Program


Iza és Krisztián

Iza és Krisztián

Iza és Krisztián
monodráma, 1 felvonás, 70 perc

 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 28. péntek, 16:00

"Cziczó Attila bensőséges hangulatú, könnyedségében is komoly monodrámát írt, és rendezőként igazán remek színésznőnek adott megbizatást a főszerep eljátszására.
Az Iza és Krisztián utazás egy öregasszony lelkének és házasságának mélyére: szenzációs fordulatok helyett életszerű és hétköznapi mázba – no és konyakba – áztatott monológok során tárul fel egy ellentmondásos kapcsolat nemfejlődés-története. A fizikai pusztulás fenyegető közelsége, röpke életünk és legfontosabb kapcsolataink vég előtti számvetése a Fészek Színházba költözött egy monodráma formájában, Andai Kati emlékezetes főszereplésével.
Andai Kati az Iza és Krisztián nagyasszonya. Hitelesen lényegül át otthon unatkozó, jómódú és elhanyagolt feleséggé, aki úgy érzi, élete egyetlen feladata ölbe tett kézzel várni haza az urát. Iza sértett és keserű asszony, fojtó gúzsba köti az állandó magány, ujjaihoz pedig hozzáragadt a konyakos üveg. Extravagáns ruházata még szánalmasabbá teszi, kétségbeesetten igyekszik világoskék tunikájában, turbánjában és erős sminkjével annak a vagány punkénekesnőnek látszani, aki egykoron – szerény, de mégis – sikereket ért el. És aki a házasság kötelékében gyorsan füstté és köddé vált.
A darab megkapó őszinteséggel és humorral beszél magányról, kétségbeesésről, céltalanságról, zugalkoholizmusról, és még valamiről: az élettiportság ellenére kiirthatatlan ragaszkodásról és szeretetről."
(detectivity.hu)

14 éven felülieknek ajánlott!

Ajánlatunk


A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

vígjáték két részben

Kövess minket!


További ajánlataink


DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

Ments meg, szerelem! Szép

Városmajori Szabadtéri Színpad

Nyolc ember mulatságos és megható találkozása az online térben a pandémia idején. Musicalvígjáték a félreértésekről és a válságon győzedelmeskedő szerelemről.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!