Program


III. New Millennium Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál - BÉRLET

III. New Millennium Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál - BÉRLET

A koncertek az aktuális járványügyi szabályozásoknak megfelelően látogathatók.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 27. péntek, 19:30

III. New Millennium Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál

A bérlettel augusztus 27. és 30. között minden esti koncert látogatható.

A kamarazenét és annak leghitelesebb bemutatását helyezi középpontba a Miranda Liu hegedűművésznő – Magyarország legfiatalabb koncertmestere – által alapított, idén harmadik alkalommal megrendezett New Millennium Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál. A közönség öt esti és öt délutáni koncerten vehet részt Budapest legyszebb és legkülönlegesebb kamaratermeiben: a Régi Zeneakadémián, a Hubay Szalonban, a Zenetudományi Intézetben, valamint egy különleges szabadtéri nyitókoncerten a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár kertjében. A fesztiválra 4 esti koncertre érvényes bérletek, ezen kívül pedig akár egy adott napi teljes délutáni és esti programra szóló jegyek is vásárolhatók, diák, illetve nyugdíjas kedvezménnyel is. A koncerteken olyan nemzetközi hírű művészek lépnek színpadra, mint Miranda Liu, Győri Noémi, Bábel Klára, Bartosz Koziak vagy éppen Georgy Tchaidze és Borbély László. A fesztivál zárókoncertje a Central European String Quartet II. Nemzetközi Zeneszerzőverseny győztes darabjának ősbemutatójául is szolgál.

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

Kövessen minket!


További ajánlataink


Dorottya

Gózon Gyula Kamaraszínház, Corvin Művelődési Ház - Erzsébetligeti Színház

Csokonai Dorottyája szellemes, vagány komédia a férfiak ellen fölkelő, elhanyagolt dámákról - költői bravúr, huncut, kócos remekmű Nagy-Kálózy Eszter jutalomjátékával!

KONCZ ZSUZSA 2024 Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára. A koncert címe…

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!