Program


III. Csirke-Csülök Fesztivál-Nagyvázsony
2

III. Csirke-Csülök Fesztivál-Nagyvázsony

Immáron harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Csirke-Csülök Fesztivál. Csodálatos környezetben, a Kinizsi Várnál 2 nap alatt rengeteg bemutatóval,előadással várjuk a kulturált környezetben kikapcsolódni vágyókat.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. május 1. vasárnap, 10:00

Mindez természetesen a hagyományos csirkés és csülkös ételek kíséretében, Szőke András korabeli gasztronómiai bemutatójával egybekötve.

A két napos időutazás során korhű gyermekelőadásokkal, fegyverbemutatóval és pónizással várjuk a látogatókat. A régi mesterségek is bemutatkoznak, kipróbálhatják a gyermekek, milyen kovácsnak lenni, vagy éppen fazekasnak.

Betekintést nyerhetnek a papírmerítő műhelybe, a várnyomdába, megmászhatják a Kinizsi vár tornyát, íjászkodhatnak, de akár az érmeverés tudományát is elsajátíthatják a vendégek

Egész nap működik a korabeli játszópark és pihenést nyújt a szalmavár.

A vár időszaki kiállítása – Történelmünk nagyjai – is megtekinthető a várkápolnában, ahol 33 neves történelmi magyar mellszobrából nyílt kiállítás márciusban, Nimródtól a 1848-49 es hősökön át egészen Wass Albertig. A munkák Túri Török Tibor , keszthelyi művész keze munkáját dicsérik.

Mindkét napon folyamatosan lesznek gyermekelőadások, állandó jelenlétükkel garantálják a hangulatot a, Szelindek Zenekar zenészei és a Csobánc Váráért Alapítvány harcosai. Vendégünk lesz Gryllus Vilmos, és Mónus József.

A program részeként megtekinthető a vár közelében található Néprajzi Múzeum és a Posta Múzeum is.

Aki több napos kirándulást tervez, annak figyelmébe ajánljuk a vár tövében működő turistaszállót, mely ebben a különleges történelmi környezetben ad lehetőséget a pihenésre, feltöltődésre.

Betekintést nyerhetnek a papírmerítő műhelybe, a várnyomdába, megmászhatják a Kinizsi vár tornyát, íjászkodhatnak, de akár az érmeverés tudományát is elsajátíthatják a vendégek- mondta Mekler Norbert várkaptány.

 

 

 

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Glattauer vígjátéka nagy emberismerettel és virtuozitással sodorja nézőjét a hősökkel együtt a jövő meglepetései felé...

Kövess minket!


További ajánlataink


MAGYAR MENYASSZONY

Magyar Nemzeti Múzeum

Látogass el a Magyar Menyasszony kiállításra és teljes árú belépőddel vegyél részt az Altamira barlangrajzai időszaki kiállításon, illetve vásárolj kedvezményesen…

Alexis Michalik: A történetőrző

Hatan Társulat, Bethlen Téri Színház

Öt kiváló színész, Kecskés Karina, Kovalik Ágnes, Király Attila, Sipos Imre és Sipos Áron 36 karaktert formál meg ebben a…

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!